tromaktiko: «Η εκλογολογία δεν βοηθά την χώρα»

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Η εκλογολογία δεν βοηθά την χώρα»



Μιλώντας στην Κυριακάτικη εφημερίδα «Real», ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητα και Ναυτιλίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης τονίζει πως... η εκλογολογία δε βοηθά σε τίποτα και εκτιμά ότι «η εκτόνωση της έντασης θα έρθει όταν έρθει η οριστική διάσωση της χώρας και όταν γίνει πραγματικότητα η αναστύλωση της οικονομίας». Ο κ Χρυσοχοίδης προαναγγέλλει επίσκεψη του στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 14 Ιουλίου για να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην επιτάχυνση και την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ και προσθέτει:

«Θα θέσω υπόψη της Ευρωπαϊκής επιτροπής ένα ολοκληρωμένο σχέδιο άμεσης επιτάχυνσης της απορρόφησης των κοινοτικών πόρων. Η πρόταση αυτή θα συνδυαστεί με την έναρξη της διαδικασίας αναθεώρησης των προγραμμάτων, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Η έμφαση θα δοθεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της απασχόλησης».

Ο υπουργός τέλος τονίζει ότι το κράτος πρέπει να αλλάξει ριζικά και γρήγορα και τάσσεται υπέρ του δημοψηφίσματος το Σεπτέμβριο λέγοντας ότι «θα αφορά τη Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία και θα τελειώνει η κατά τα άλλα ατελείωτη μεταπολίτευση».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!