tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε "Σοβαρά περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σε παιδιά και γυναίκες στην Πτολεμαΐδα!"

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε "Σοβαρά περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σε παιδιά και γυναίκες στην Πτολεμαΐδα!"



Πολύ σωστά έθεσε το θέμα ο άνθρωπος και καταννοώ πλήρως τον εκνευρισμό του.
Φυσικά το να "εξολοθρεύσεις" τα σκυλιά με άσχημο τρόπο...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8302.html#more)
δεν είναι λύση, καταρχήν γιατί είναι άδικο.
Προτείνω να κάνετε συλλογική μήνυση οι κάτοικοι, μαζί με τις Φιλοζωικές στο Δήμο σας, ο οποίος λαμβάνει εδώ και χρόοοοοονια επιδοτήσεις από την Ευρωπαική Ένωση για να στειρώσει και να περιθάλψει τα ζώα αυτά.
Εφ' όσον τα ΖΩΑ που ψηφίσατε τα τρώνε στα μπουζούκια, πείτε στις Φιλοζωικές να τυπώσουν τις συγκεκριμένες διατάξεις και μετά από έλεγχο στα λογιστικά του Δήμου σας (που σίγουρα θα έχουν περάσει ποσά για "ανύπαρκτα" κυνοκομεία) ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.
Ως προς το πρακτικό του θέματος, σίγουρα θα υπάρχουν εκεί κοντά παρατημένα οικόπεδα η χωράφια. Απαιτείστε από το Δήμο να κάνει χρήση ενός από αυτά, φράξτε το με σύρμα, βάλτε μέσα τα ζώα (ξέρουν αυτοί στις Φιλοζωικές) και από' κει και πέρα το μόνο που χρειάζεται είναι να τους βάζει κάποιος κάθε μέρα ξηρά τροφή (πάμφτηνη) και νερό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν πιέζονται, αρκετοί "Δήμαρχοι" αποφασίζουν τη χρήση της ΦΟΛΑΣ νύχτα ώστε και τα ζώα να ψοφήσουν και κανείς να μην τους ενοχλήσει για τα κονδύλια. Μην το επιτρέψετε. Απειλήστε τους ότι και ένα ζώο να βρεθεί δηλητηριασμένο θα κυνηγήσετε το Δήμο.
Γιατί και τα αδέσποτα κάπως έγιναν αδέσποτα, κάποιος τα πέταξε, ανθρώπινο χέρι τους πετάει το ωμό κρέας (ποιός μ.......το σκέφτηκε αυτό;;;;) και ανθρώπινο χέρι "τρώει" την επιδότηση. Τα σκυλιά είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, δεν πρέπει να πληρώσουν αυτά.
Παραταύτα όμως, άν κάποιο από αυτά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και δεν αλλάζει συμπεριφορά αν το ταίσεις σωστά και το περιθάλψεις, δυστυχώς προτείνω την ευθανασία, μετά τη συμβουλή και κτηνίατρου.
Μή με βρίσετε, αλλά είναι προτιμότερη από τη δυσ-θανασία.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!