tromaktiko: Απάντηση: "Παιδεία γονέων και μή"

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Απάντηση: "Παιδεία γονέων και μή"



Νομίζω ότι θα πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα να μην ασχολούμαστε συνέχεια με το τι κάνουν οι γύρω μας, από την στιγμή που δεν κάνουν κακό σε κανέναν άλλο. Έχει παραγίνει και αυτό το πράγμα με την εύκολη κριτική για το οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε.
Όσον αφορά την συγκεκριμένη πορνοστάρ πιστεύω ότι δεν έχει βλάψει κανέναν. Όποιος θέλει παρακολουθεί τις ταινίες της και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και κατά συνέπεια της ζητά αυτόγραφα ή βγάζει φωτογραφίες μαζί της. Εσείς γιατί ασχολείστε τόσο για το τι κάνουν οι άλλοι δεν μπορώ να καταλάβω; Δικαίωμα τους, όπως είναι δικαίωμα σας να μην σας αρέσεις. Αυτοί που ζήταγαν αυτόγραφα ή βγάλανε φωτογραφίες μαζί της γιατί δεν ασχολήθηκαν με τον οποιονδήποτε (όπως εσείς) που δυσανασχέτησε που έβλεπε αυτούς να προσεγγίζουν την συγκεκριμένη πορνοστάρ; Αυτή είναι η στοιχειώδη ευγένεια και παιδεία όσον και αν σας φαίνεται παράλογο. Στοιχείο παιδείας είναι ότι και να είναι ο άλλος να μην τον αντιμετωπίζω ούτε να τον βλέπω σαν άτομο κατώτερο κλπ...

Επειδή η συγκεκριμένη κυρία επέλεξε το συγκεκριμένο επάγγελμα την κάνει κατευθείαν άνθρωπο δευτέρας διαλογής; Ή μήπως όλοι όσοι επιλέγουν αυτό το επάγγελμα θα πρέπει να στιγματίζονται, να περιθωριοποιούνται κλπ απλά και μόνο λόγο του επαγγέλματος τους; Αν δεν την εγκρίνετε απλά αλλάζετε πλευρά και την βγάζετε από το οπτικό σας πεδίο και αν έχετε στοιχειώδη ευγένεια ούτε την στραβοκοιτάτε ούτε την κατακρίνετε πίσω από την πλάτη της.

Αν όμως αυτή η κυρία ήθελε να της ανοίγεις χώρο να περάσει επειδή είναι η ΤΑΔΕ, ή πχ έδειχνε το στήθος της απλά για να προκαλέσει τους γύρω της τότε ναι θα δεχόμουνα κριτική εις βάρος της. Από τη στιγμή που απλά σε ενόχλησε μόνο που υπήρχε στον ίδιο χώρο, λυπάμαι αλλά το πρόβλημα ήταν καθαρά δικό σου ενώ θα μπορούσες απλά να αδιαφορήσεις.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!