tromaktiko: Υ.Π.Α - Υπηρεσία Πασάδων Αεροδρομίου

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Υ.Π.Α - Υπηρεσία Πασάδων Αεροδρομίου



Δουλεύω στο αεροδρόμιο τα 3 τελευταία χρονιά και τα φαινόμενα που συμβαίνουν είναι τριτοκοσμικά και μου θυμίζουν καταστάσεις Χούντας...Αποφασίζω και διατάζω.Και όλα αυτά από τη την Υ.Π.Α. Ρόδου...
Φέτος πια γράφουν ιστορία λόγω ότι η κατάσταση στην χώρα είναι ανεξέλεγκτη έχουν βρει την ευκαιρία και κάνουν ότι θέλουν χωρίς κανείς να τους ελέγχει.
Τα φετινά αξιοπερίεργα και τραγελαφικά λοιπόν είναι τα εξής.

1.Πάρκινγκ εργαζομένων αεροδρομίου
2.Έλεγχος τροφίμων εργαζομένων πίστας από μηχάνημα αποσκευών
3.Η "εργατικότητα υπαλλήλων αερολιμενικού ελέγχου και αυθαιρεσία στο έπακρο"
Ας τα πιάσουμε ένα ένα όμως..
Πρώτον το Πάρκινγκ όπου αναγκάστηκαν οι υπάλληλοι για άλλη μια φορά να πληρώσουν για την αλυσίδα και κλειδαριά για το Πάρκινγκ τους. Και ίσως και για την ευγενική στήριξη των υπαλλήλων Υ.Π.Α καθώς τα λεφτά που δόθηκαν σε σχέση με το έργο δεν συμβαδίζουν. Αλλά κανείς δεν μας έδειξε το πραγματικό κόστος . Δεν συζητάμε για το Παρκινγκ Υ.Π.Α διότι έχουν παντού ακόμα και δίπλα στο γραφείο τους κάποιοι .Θεωρώ δικαιολογημένα καθώς σκοτώνονται στην δουλειά.
Δεύτερον και πιο αστείο είναι ο έλεγχος τροφίμων από τα security όχι ότι αυτοί φταίνε αλλά άλλος ένας Πασάς της Υ.Π.Α που του ήρθε η φαεινή ιδέα ότι θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι μέσω των τροφίμων να προκαλέσουν τρομοκρατική ενέργεια.
Η αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι μια φασολάδα η μπρόκολα μπορούν να ωθήσουν τα αέρια του στομάχου σε συνδυασμό με τα καύσιμα σε τρομοκρατική ενέργεια.
Από την άλλη αν το δούμε από άλλη πλευρά ο καλός και σοφός υπάλληλος που έδωσε αυτήν την εντολή μην ξεχνάμε ότι είναι σε εσωτερικό γραφείο όπως και οι συνάδελφοι οπότε για τους ίδιους δεν ισχύουν τα μέτρα. Μην ξεχνάμε όμως αφού τα έχει ελέγξει όλα ήταν η μικρή ατέλεια που του είχε μείνει. Τώρα τα συρματοπλέγματα που είναι σκισμένα και έχουν τρύπες που χωράει ακόμα και αμάξι να περάσει σε ορισμένα σημεία δεν έχει σημασία .Τα τρόφιμα και τα ποτά των υπαλλήλων φταίνε. Πάλι αν γίνω λίγο πονηρός στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε μια οικονομική ενίσχυση από ένα άλλο καλό κυριούλη που έχει τα catering για να βγει η εντολή αυτή έτσι ώστε το προσωπικό να αναγκάζεται αν αγοράζει από εκεί ίσως βοηθούσε στην απόφαση. Αλλά τώρα θα μου πεις Δημόσιος Υπάλληλος και φακελάκι δεν νομίζω . Πάνω από όλα τάξη και ηθική.

Τρίτον και τελευταίο η εργατικότητα και αυθαιρεσία κάποιων υπαλλήλων της Υ.Π.Α. Συγκεκριμένα του υπευθύνου του αερολιμενικού ελέγχου ο οποίος νομίζω ότι είναι η αρχή και το τέλος του αεροδρομίου. Όποτε έχει νεύρα βγαίνει και κόβει πρόστιμα, κάνει παρατηρήσεις και βωμολοχεί εναντίον εργαζόμενων ατόμων μειώνοντας τους και ταπεινώνοντας τους. Αντιθέτως σε αφίξεις πολιτικών προσώπων ή ιδιωτικών πτήσεων είναι ο πρώτος που θα τρέξει να χαιρετήσει και να εξυπηρετήσει . Ο εργατικός αυτός "υπάλληλος" που ποτέ δεν αναλαμβάνει ευθύνες και μόνο ξέρει να κάνει τον έξυπνο. Δεν συζητάμε για τον Κώδικα Ενδυμασίας τους καθώς μόνο με σαγιονάρες δεν έρχεται. Άτιμη Αρχή του αεροδρομίου .

Δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο απλά ντρέπομαι για την εκμετάλλευση και την κατάντια της Ελλάδος και του Αεροδρομίου Ρόδου. Άντε να τα πάρει ο ιδιώτης μήπως βάλει κάποια τάξη επιτέλους σε αυτό το μπάχαλο.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!