tromaktiko: Σχόλιο σε: "Φτάνει πια με τα μέσα μαζικής ταλαιπωρίας"

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σχόλιο σε: "Φτάνει πια με τα μέσα μαζικής ταλαιπωρίας"



Πρώτον: δεν είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω και να κάνω φασαρίες σε γραφεία και να ακούω "εκτελούμε διαταγές άνωθεν" το άνωθεν.
Πότε δε μπορούμε να το πλησιάσουμε.
Δεύτερον: ο οδηγός δε φταίει αλλά είναι εκπρόσωπος τους εκείνη τη στιγμή. Και κανένας δεν λέει ότι πρέπει να τους βρίζουμε (στην περίπτωση μου κάνεις δε τον έβρισε) ήταν ο αποδέκτης παραπόνων.
Τρίτον: αυτό χάλι το πληρώνουμε αδρά κάθε μήνα. Ίσως εσύ να έχεις αμάξι και Λεφτά για βενζίνες, ίσως δε χρησιμοποιείς και τόσο συχνά τα ΜΜΜ για να σε απασχολεί μόνο το γεγονός ότι δεν Ξέρεις τα δρομολόγια αντί να σε νοιάζει που ανέβηκαν τα εισιτήρια και οι κάρτες ενώ μειώθηκαν τα δρομολόγια και η ποιότητα μετακίνησης του κόσμου.
Τεταρτον: διαβάζω απάντηση απο σύνδεσμο της ΕΘΕΛ και λένε να πάμε 8 ώρες με τους οδηγούς να δούμε τη γλυκά... Ελάτε εσείς 2 ώρες σαν επιβάτες να δείτε τη γλυκά και μετα να συγκρίνουμε. Και μετα το 2ωρο δουλέψτε άλλες 9 ώρες και μετά άλλες 2 ώρες επιβάτες να ξαναδειτε τη γλυκα!!!
Τι διαλέγεις φίλε οδηγέ;

Υ.Γ. Στο τέρμα πλατεία Καραϊσκάκη Πειραιά παρατηρείται συχνά το φαινόμενο να υπάρχουν 2 Λεωφορεία της ίδιας γραμμής με μέσα τους οδηγούς να περιμένουμε και παρολαυτα τα δρομολόγια δεν τηρούνται. Οδηγοί και Λεωφορεία υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση. Γιατί δε φεύγουν στην ώρα τους; Π.χ. 906. Και μετα στοιβάζονται οι άνθρωποι σαν ζώα. Ποιος θα μου λύσει αυτή την απορία;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!