tromaktiko: Ο φόβος της αλήθειας...

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο φόβος της αλήθειας...



Από τις «ειρηνικες» διαδηλώσεις των «αγανακτισμενων» και μη διαδηλωτών και από τις «συμβολικες» επιθέσεις αγάπης κατά των αστυνομικών στο...
κέντρο της Αθήνας, τραυματίστηκαν συνολικά (131) αστυνομικοί οι οποίοι νοσηλεύθηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών..

Για τις «συμβολικες» δημοκρατικες επιθέσεις οι «δημοκρατικοι» διαδηλωτες ( ετσι λεγονται σημερα οι βανδαλοι αναρχοκομμουνιστες) χρησιμοποιούσαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, μεγάλα κομμάτια μάρμαρα που αποκολλούσαν από κτίρια και πεζοδρόμια, λοστούς, ξύλινα, μεταλλικά κοντάρια, σφυριά, σφεντόνες.. ακομη και συσκευές εκτόξευσης φωτοβολίδων, μεγάλο αριθμό καπνογόνων και πυροσβεστήρες κόνεως, ..

Οι καταστροφες που προκληθησαν σε ξενοδοχεία, καταστήματα, τράπεζες, εκκλησίες ξεπερνουν το μισο δισεκατομμύριο ευρω.

Ενώ η ζημια στον τουρισμο ( την βαρεια βιομηχανια της Ελλαδος) υπηρξε ανυπολογιστη.Κρατησεις ακυρωθησαν, ξενοδοχεια εκκενωθησαν για να μην διακινδυνεψουν οι τουριστες..Πλοια παρεμειναν δεμενα αφου οι καταπελτες ηταν κατειλημμένοι από τα καλοπαιδα του ΠΑΜΕ και τα νησια εμεινν στεγνα..

Ουσιαστικα τις τελευταιες ημερες η εικονα της Ελλαδος που εκανε τον γυρω του κοσμου σε λιγα λεπτα ηταν εκεινη μιας χωρας οπου δεν υφισταται νομος, η αναρχια εχει καταλυσει την δημοκρατια. Ενώ οι περισπουδαστοι πολιτικοι μας ασχολουνται για το ποσες ευθυνες θα καταλογισθουν στην Αστυνομια. Εκεινους δηλαδη που με αυτοθυσια εξακολουθουν πεισμωδως να μαχονται για να περισώσουν την Ελευθερια και την Δημοκρατια από την οριστικη κατατσροφη της.
Ομως.
Είναι ντροπη, εθνικη παράκρουση, διαρκης παραλογισμος, αδυναμια σκεψεως οι Νεοελληνες να επιμενουν να θελουν να αγνοουν ότι η οικονομικη καταστροφη της Ελλαδος ,είναι πρωτιστως θεμα δικομας εσωτερικο και μαλιστα Πολιτικο.Το κηφηναριο των Δημοσιων υπαλληλων, τα αρχοντοπαιδα των ΔΕΚΟ οι οθωμανικοι φοροι και τα χαρατσια η γραφειοκρατια , Η Καταπατησις του νομου για να φανουν αρεστοι οι "δημοκρατικοι" πολιτικοι μας, οφειλονται στην εγκληματικη δειλια και ατολμια την ανικανοτητα των "εκλεκτων" μας αλλα και την δικη μας αποδοχη του λαικισμου.Δηλαδη Τον Φοβο της Αληθειας

Βεβαιως υπαρχουν τριων ειδων αχαριστοι ..
Εκεινοι που ξεχνουν το καλο που οφειλουν.
Εκεινοι που σε βαζουν να το πληρωσεις
Κι εκεινοι που σε εκδικουνται.

Οι Νεοελληνες , που εχουν παψει να συλλογιζονται αλλα μονο ογκανιζουν για συνομωσιες για κακους δανειστες για τους κερδοσκοπους για τις τους κακους εργοδοτες.. για την εξοδο μας από το ευρω και την επιστροφη στην υπερηφανη δραχμη, ενώ ο ιδωτικος τομες που δεν πτωχευσε, πυρπολειται για να σωθει το κηφηναριο, διαθετουν και τους τρεις χαρακτηρισμους μαζι..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!