tromaktiko: Προς τον κλάδο ταξιτζήδων

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Προς τον κλάδο ταξιτζήδων



Βλέπω το θέμα που γίνεται με τα ταξί και αναρωτιέμαι. Γιατί πρέπει κάθε φορά ο συγκεκριμένος κλάδος να εναντιώνεται στο κοινωνικό σύνολο? Γιατί να μην πάτε να...
εναντιωθείτε προς τον "κύριο" η τους "κυρίους" που σας δημιούργησαν τα όποια προβλήματα τα οποία νομίζετε ότι έχετε? Ποίος είναι ο εχθρός σας τέλος πάντων? Oι ίδιοι σας οι πελάτες?

Δε θα μπω στη λογική να σας κατηγορήσω γι αυτά που θέλετε ή να σας υπερασπιστώ για την απεργία που κάνετε. Είστε εργαζόμενοι και θέλετε να κάνετε απεργία. Είναι δικαίωμα και υποχρέωση σας. Όμως γιατί δεν πάτε να κλείσετε τη βουλή? Γιατί δεν πάτε στο υπουργείο συγκοινωνιών και να απεργήσετε απέξω? Τι δουλειά έχετε στα λιμάνια? Στη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου κι όπου αλλού πάτε και κλείνετε? Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι έτσι βοηθάτε τους αξιότιμους "κυρίους" που μας κυβερνάνε να καταστραφούμε μια ώρα αρχύτερα? Γίνεστε σύμμαχοι τους!! Μήπως αυτό είναι που θέλετε κατά βάθος?

Προσωπικά βλέποντας ότι ΕΣΕΙΣ ζημιώνετε την ήδη ζημιωμένη τσέπη μου, απο εδω και στο εξής γίνεστε εχθροί μου.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχρησιμοποιήσω ταξί. Και μάλιστα καλώ όλους τους πράκτορες που ζημιώνονται και όλα τα νησιά που περιμένουν να ζήσουν από τον τουρισμό να μην χρησιμοποιήσετε ταξί.

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ?
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ...

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!