tromaktiko: Εχει τα γενέθλιά του; Πάρτε τους φίλους του και πηγαίνετε παραλία!

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Εχει τα γενέθλιά του; Πάρτε τους φίλους του και πηγαίνετε παραλία!



Το μικρό σας έχει γεννηθεί ντάλα καλοκαίρι και ψάχνετε τρόπο να γιορτάστε τα γενεθλιά του, αποφεύγοντας την πεπατημένη του παιδικού πάρτυ...
έτσι όπως έχουμε συνηθίσει να γίνεται τα τελευταία χρόνια;
Αν εξαιρέσουμε τη λύση του σπιτιού, που είναι ανέφικτη για την πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών, τόσο λόγω στενότητας χώρου, όσο και λόγω έλλειψης χρόνου της μαμάς να ασχοληθεί ενεργά με ένα τόσο σημαντικό πρότζεκτ, οι απανταχού παιδότοποι δίνουν μία λύση, η οποία ωστόσο το καλοκαίρι δεν φαντάζει ως η καλύτερη.
Βέβαια, υπάρχουν και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, που μπορείτε να κλείσετε για το πάρτυ του μικρού σας, αλλά συνήθως τα έξοδα που προκύπτουν από μία τέτοια επιλογή είναι αρκετά σημαντικά, για τις τόσο δύσκολες εποχές που ζούμε.
Εκτός των άλλων, η ανταπόκριση των καλεσμένων σε μία πρόσκληση για ένα παιδικό πάρτυ μέσα στο καλοκαίρι, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει αποδεκτή με δυσθυμία από τους καλεσμένους σας, οι οποίοι θα προτιμούσαν ίσως εκείνες τις ώρες να τις περνούσαν κοντά σε μια κοντινή παραλία.
Εφόσον λοιπόν, η ηλικία του παιδιού σας το επιτρέπει, κάντε ένα beach party, για να γιορτάσετε τα γενεθλιάκια του!
Σε μία παραλία εύκολα προσβάσιμη από όλους, βρείτε μια παραθαλάσσια ταβερνούλα, μιλήστε με τους ιδιοκτήτες για την ιδέα σας και φτιάξτε μαζί τους ένα έξυπνο «πακέτο» για τους καλεσμένους σας, ώστε να έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις βουτιές με τα πιτσιρίκια σας, να φάτε όλοι μαζί, να πιείτε τα ποτάκια σας και εν τέλει να περάσετε καλά μικροί και μεγάλοι!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!