tromaktiko: Απάντηση στο "Απίστευτη Ελληνική Κοινωνία"

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο "Απίστευτη Ελληνική Κοινωνία"



Πραγματικα εισαι απιστευτος....λες ενα σωρο μπαρουφες και απαιτεις και σεβασμο! Ο σεβασμος δεν απιτειται , κερδιζεται αλλα οχι με τετοιες μπαρουφες.
Εισαι ο αρχων της παραπληροφορησης! Ειμαι γιος συνταξιουχου στρατιωτικου και εζησα για τα καλα αυτην την τοσο ευννοουμενη και χλιδατη ζωη που αναφερεσαι! Κατσε να σου τα πω απο την αρχη:

A) Μεταθεσεις καθε 2, 3, 4 ή οποτε αλλοτε τους καπνισει! Δηλαδη ξεσηκωμο ολης της οικογενειας , των παιδιων απο ! Τα σχολεια, παραιτηση απο τυχον εργασια της συζυγου, εξοδα 2.000 με 3.οοο ευρω για ολη την μετακομιση , αποτα οποια περνεις ενα ποσο πισω μηνες μετα.αλλα ξεχασα οι στρατιωτικοι περνουν πολλα και κανουν καβατζα!αξιωματικος με 25 χρονια και 3 παιδια 1.600 με 1.700 ειναι υπερογκα!
Β) Σαββατοκυριακα, αργιες ,απογευματα, ασκησεις κ.λ.π. Που τα πας, αλλα ξεχασα ειναι για την συσφιξη των συναδερφικων σχεσεων!
Γ) Απο τον μισθο των στρατιωτικων γινονται κανονικα κρατησεις για να καλυπτονται οαλ τα μελη της οικογενειας του απο ασφαλεια, εσυ προφανως εισαι ανασφαλιστος απο δικη σου επιλογη!
Δ) Κανενας δεν πληρωνει το ενοικια στους στρατιωτικους,απλα 1-2 φορες στην 35 ετην θητεια σους ισως καταφερουν και διαμεινουν στις κατοικιες τους στρατου, λεγομενα ς.ο.α. Με χαμηλο ενοικια, αλλα παντα πληρωνουν και δεν ειναι τζαμπατζηδες!
Ε) Το ιδιο συμβαινει και με τις διακοπες τους στα λεγομενα κ.α.α.υ οπου παλι πληρωνουν και δεν τους χαριζεται τιποτα!
Στ) Οσον αφορα την βλακεια αυτη που ανεφερες για δωρεαν καυσιμα ουτε καν το σχολιαζω!
Επιτελους αγαπητε ιδιωτικε υπαλληλε, εμπορε ή οτι αλλο εισαι , οχι δεν θα κανουν αλλες θυσιες οι στρατιωτικοι ουτε θα δωσουν τον μισθο τους για να κλεβεις εσυ την εφορια και να το παιζεις εξυπνος! Πληρωνουν φορους και με το παραπανω και δεν κλεβουν ουυτε 1 ευρω οπως ενδεχομενως να κανεις εσυ (απο τα λεγομενα σου το συμπεραινω).


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!