tromaktiko: Μακρυά η Σκόπελος για τον κο Κοπάνα, έτσι κε Αγοραστέ;

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μακρυά η Σκόπελος για τον κο Κοπάνα, έτσι κε Αγοραστέ;



Την πρώτη του επίσκεψη στη Σκιάθο με την ιδιότητα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησε ο Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος... συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κοπάνας γνωστοποίησε επίσημα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και στους δημότες ότι ανέλαβε καθήκοντα Θεματικού Aντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα και τα νησιά των Β. Σποράδων.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπουρτζίκας καλωσόρισε τον κ. Κοπάνα και του έδωσε ευχές για επιτυχία στο έργο και αγαστή συνεργασία. Ο Δήμαρχος της Σκιάθου, κ. Πλωμαρίτης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ Πρεβεζάνος, Φιλαρέτου, Καραστατήρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι έθεσαν μια πρώτη ατζέντα θεμάτων, μεταξύ των οποίων τα αντιπλημμυρικά έργα, το λιμάνι, στρατηγικός σχεδιασμός για την τουριστική προβολή, αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, ιατρείο, νηπιαγωγείο, εκδηλώσεις πολιτιστικές για τον Παπαδιαμάντη.


20 λεπτα ειναι η Σκιάθος απο την Σκόπελο δεν μπόρεσες να μας επισκεφτείς κυριε Κοπανα, γιατί; Καλύτερα να μην έρθεις εαν εισαι στο ιδιο μήκος κύματος με τον κύριο Αγοραστό. 7 μήνες δεν μας επισκεφθήκατε, 7 μήνες εγκατάλειψης, 7 μήνες γραμμένους, αλλα να μην πατησετε και στις επόμενες εκλογές, διοτι εμείς οι Σκοπελίτες δεν ξεχνάμε, περιμενουμε ακομη την εκβάθυνση του λιμανιού.
Θα εχουμε συνεχεια να είσαι σίγουρος...
http://skopelos-news.blogspot.com/2011/07/blog-post_3464.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!