tromaktiko: Χάκερ αδειάζει τους λογαριασμούς πελατών της Παγκρήτιας

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Χάκερ αδειάζει τους λογαριασμούς πελατών της Παγκρήτιας



Φωτια εχουν παρει τα τηλεφωνα της Παγκρητιας απο το πρωι, απο αγανακτισμενους πολιτες, οι οποιοι δεχτηκαν...
μηνυματα πραγματοποιησης συναλλαγων, που ομως δεν εκαναν ποτε! Συμφωνα με πληροφοριες, απο καθε πελατη "εφαγαν" περιπου 800 ευρω! Ο χακερ ειναι μαλλον απο την Αμερικη, όπως επισήμανε υπάλληλος της Παγκρήτιας στο CRETEPLUS. Σημειωνεται οτι ηδη πελατες σπευδουν να δηλωσουν τα συμβαντα και να δεσμευσουν τα χρηματα τους! Αυτο που μενει ειναι τουλαχιστον να παρουν τα λεφτα τους πισω...
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι Ηρακλειώτες που έπεσαν θύματα αυτής της απάτης, είχαν κάνει τις συναλλαγές τους, το διάστημα 20 και 21 Ιουνίου, από το ΑΤΜ στο υποκατάστημα της 62 Μαρτύρων.

Δυσάρεστη έκπληξη
Τα θύματα αυτής της απάτης, διαπίστωσαν μέσω των κινητών τους τηλεφώνων γραπτά μηνύματα από την Παγκρήτια ότι είχαν πραγματοποιήσει 7-8 συναλλαγές συνολικού ποσού περίπου 800 ευρώ, μέσα σε δύο με τρία λεπτά! Συναλλαγές, οι οποίες φαίνεται ότι έγιναν μέσω ίντερνετ.

Άμεσα κάποιοι τηλεφώνησαν στα κεντρικά της Αθήνας, ακυρώνοντας τις κάρτες τους, ενώ κάποιοι άλλοι δέσμευσαν και τα χρήματα που είχαν μέσα στους λογαριασμούς τους.
Ήδη διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί πως ακριβώς στήθηκε η απάτη - και αναείναι δυνατό - να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες.
http://www.creteplus.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!