tromaktiko: Απάντηση στο: "Άποψη ενός πολίτη σχετικά με τα επεισόδια και τους ΜΑΤατζηδες"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο: "Άποψη ενός πολίτη σχετικά με τα επεισόδια και τους ΜΑΤατζηδες"



Φίλε, αυτή τη στιγμή προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, ΜΑΤατζήδες να σπάνε στο ξύλο γιαγιάδες και παππούδες...
 αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8836.html
άτομα που τρώγανε εκτός Συντάγματος, άτομα που ήταν σε αυτοσχέδια ιατρεία κτλ κτλ. Δεν νομίζω να χρειάζειται να τα αναφέρω όλα, όλοι τα είδαμε και τα ακούσαμε, εκτός και αν όλοι χτες στο Σύνταγμα, κάθε ηλικίας και φύλου ψεύδονται, είναι τρελλοί ή και έχουν βαλθεί να αμαυρώσουν τα παλικάρια που μας βαρούσαν ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ και ΑΝΕΛΕΗΤΑ και μας ψέκαζαν με δηλητήρια σαν κατσαρίδες. Σε παρακαλώ, μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας ‚

Αναγνώστης

-----------------
Επειδή από αυτά που λες http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8836.html καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις εσύ, οι φίλοι και συγγενείς σου αστυνομικοί να σε ενημερώσω για τα εξής:

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά του κράτους της δημόσιας εξουσίας και των οργάνων αυτής παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα. Αποτελεί δε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του εκτελεστικού οργάνου, από τους αξιωματούχους έως και τους απλούς αστυνομικούς, να μην υπακούσει σε διαταγή που είναι αντίθετη στο Σύνταγμα.
Εφόσον λοιπόν τα ΜΑΤ μένουν σε αυτή την δουλειά με το ζόρι όπως λες, να γνωρίζουν ότι με τις πράξεις τους διαπράτουν ποινικά αδικήματα και γίνονται παραβάτες του Συντάγματος της χώρας που υπηρετούν.
Μας στρίμωξαν σαν τις κατσαρίδες και μας έπνιξαν με τόνους χημικών, μας βαρούσανε και μας κυνήγησαν στα στενά της πλάκας. Σιγά μη τους λυπηθούμε κιόλας που δεν έχουν και δωρεάν ψυχολόγο- λες και έχουμε εμείς για την αδικαιολόγητη βία που υποστήκαμε. Τέρατα είναι! Άμα φερόντουσαν σαν άνθρωποι και σαν άξιοι υπερασπιστές του Συντάγματος αυτής της χώρας δεν θα τους έβριζε, ούτε θα τους μισούσε όλος ο λαός.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!