tromaktiko: Απάντηση στο: "Περί επεισοδίων"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο: "Περί επεισοδίων"



Φίλε ΜΑΤατζή.
Κατ' αρχήν λες και ξαναλές το "ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε". Όχι, είναι κυβέρνηση μειοψηφίας, αποτέλεσμα ενός εκλογικού συστήματος που είναι...
έκτρωμα και πρέπει να αλλάξει μαζί με πολλά άλλα. Αυτά που παλεύει η "πλατεία" δηλαδή.

Η προστασία κάποιων robocop αστακών είναι γελοίο επιχείρημα. Τα ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ χημικά χρησιμοποιούνται ακόμα και για λεκτική επίθεση ή αν δεν σας αρέσει η φάτσα κανενός μακρυμάλλη. Άπειρα τα video στο youtube. Απέναντι σας δεν έχω δει ούτε ράμπο, ούτε νίντζα ούτε τίποτα αρκούντως επικίνδυνο. Σε κάποιον απ'τους εκπροσώπους σας στα πρωινάδικα ξέφυγε ότι είχατε χθες το ελεύθερο για χρήση των χημικών. Το καταλάβαμε και μεις πολύ καλά άλλωστε, ή μάλλον το αναπνεύσαμε.

Δεν αποδέχομαι ότι είσαι σε άμυνα ενώ είσαι σε επίθεση. Και μη γκρινιάζεις, αυτή τη δουλειά επέλεξες και επειδή σε πληρώνω ΕΓΩ θέλω να είσαι σωστός. Να κάθεσαι στ'αυγά σου δηλαδή, το κατα δύναμιν.

Εφ'όσον το ντου ξεκίνησε από σας για να μετακινηθεί ο κόσμος προς τα κάτω, έχοντας φτιάξει ήδη την πολεμική ατμόσφαιρα που αρμόζει, δεν μπορώ να μπω στο trip που έντεχνα φτιάχνετε εσείς και η ηγεσία σας ΠΑΝΤΑ για μπαχαλάκηδες και κακούς κουκουλοφόρους αναρχικούς. Υπήρξαν και μπάχαλοι (υπερβολικά λίγοι σε σχέση με άλλες φορές) και κάμποσοι "περίεργοι" που "αναζοπυρώνουν" τη μάχη αλλά υπήρχαν και πολλοί που τους αναγκάσατε να πετάξουν πρώτη φορά πέτρα στη ζωή τους βλέποντας ένα λυσσαλέο κοπάδι να βαράει ότι βρίσκει (μέχρι και κολώνες βάραγαν κάποια ζώα όταν δεν έβρισκαν κάποιον πολίτη μπροστά τους). Υπάρχει και η ΑΠΟΛΥΤΗ πλειονότητα διαφόρων ηλικιών που έτρεχαν απλά να προστατευτούν και να σώσουν τραυματίες ή ό,τι μπορέσουν απ' τους εξοπλισμούς της πλατείας.

Είναι λογικό να τους αφήνουν τα δικαστήρια την επόμενη, γιατί ποτέ δεν πιάνετε κάποιον με πέτρα στο χέρι. Πιάνετε όποιον ξεμοναχιάσετε απ'το πλήθος. Οι κατηγορίες καρμπόν και αν σας κάτσει καλά του μοστράρετε και μια τσάντα με μπουκάλια και βενζίνη. Ξαναλέω ότι σε πληρώνω ΕΓΩ και θέλω να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, όχι να με πιάσεις και μένα κατα λάθος επειδή δε γουστάρεις τα μούτρα μου και να με βγάλεις μπάχαλο.

Επειδή σε βλέπω να επαναλαμβάνεις το παραμύθι που σου μάθανε για "Βόρεια προάστια" κτλ να σου υπενθυμίσω ότι χθες (όπως σχεδόν πάντα) είχες απέναντι σου άνεργους, γεροντάκια, γονείς με τα παιδιά τους... απ'όλη την Ελλάδα. Ξέρω ότι στην εκπαίδευση σου φτιάχνουν φρόνημα και σε κάνουν ζόμπι αλλά μη μου λες αυτά τα παραμύθια για επιχειρήματα.

Εγώ ξέρω ότι είτε ειρηνική είναι η πορεία/συγκέντρωση είτε όχι, εσείς προκαλείτε με κ...δάχτυλα, βρισιές και άλλα όμορφα. Όπως και να΄χει, το πανηγύρι ξεκινά όταν πάρετε την εντολή. Είτε εσείς είτε οι άλλοι. Εξάλλου ο σκοπός είναι να διαλυθεί η διαμαρτυρία και να δείξει η TV τζέρτζελο. ΠΑΝΤΑ.
Εδώ που τα λέμε προκαλείς και μόνο με την παρουσία σου έτσι που είσαι έτοιμος για πόλεμο. Ψυχολογικό είναι, γι'αυτό και καταλαβαίνω ότι εκτελείς εντολές και βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι.

Επίσης επειδή λες για ελεύθερους σκοπευτές και τέτοια, να σου πω ότι δεν είμαι πολεμοχαρής και ο περισσότερος κόσμος (ο φυσιολογικός δηλαδή) δεν είναι. Δεν θέλω να πεθάνει, ούτε να τραυματιστεί ούτε ο ΜΑΤάς, ούτε ο προβοκάτορας ασφαλίτης, ούτε ο μπαχαλάκιας, ούτε ο μη μπαχαλάκιας, ούτε ο παππούς, ούτε το παιδάκι. Δεν θέλω κανένα τραυματισμό. ΕΔΩ είναι το μεγάλο πρόβλημα. Αν αυτό έχεις να προτείνεις για λύση μάλλον είσαι τόσο εξοικειωμένος με αυτά που πράττεις που προφανώς γουστάρεις. Κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπορει να εξοικειωθεί με τη βία, πόσο μάλλον να σκέφτεται ΜΟΝΟ βίαιες λύσεις.

Σε σιχαίνομαι λοιπόν, γιατί αυτό είστε κι αυτό εκπαιδευτήκατε να κάνετε...
Τέλος περί παραίτησης. Αν δεν μ' αρέσει και δεν αντέχω την δουλειά που κάνω, παραιτούμαι. Καν' το κι εσύ, εκτός αν γουστάρεις τελικά να είσαι το τσιράκι των διεθνών τραπεζών που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε τόκους επ'άπειρον.
'Η αν σε φτιάχνει απλά, η βία.
Όπως και να χει, εκνευρίζεις πάρα πολύ κόσμο στην προσπάθεια σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!