tromaktiko: Απάντηση στο ωράριο εκπαιδευτικών

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο ωράριο εκπαιδευτικών



Για το αν έχει βγάλει ο κύριος το δημοτικό το έχουν κρίνει και αξιολογήσει άλλοι και όχι εσύ.
Για την οργή σου, σου προτείνω να χτυπήσεις...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_965.html) το χέρι στο γραφείο σου ή το κεφάλι σου στον τοίχο. (το δεύτερο έχει καλύτερα αποτελέσματα)
Για την αηδία βάλε τα δύο δάχτυλα (δείκτη και μέσο στο λαιμό, αν δεν πιάσει συμπλήρωσε μια γουλιά λεμόνι).
Τώρα θυμηθήκατε ότι ο εκπαιδευτικός έχει να κάνει με τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών; Μέχρι τώρα λέγατε ότι πάει κάνει χαβαλέ πίνει καφέ και σχολάει. Τη μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι είσαι μάλλον.
Το θέμα της αξιολόγησης άστο καλύτερα είναι μεγάλο και μάλλον δεν είσαι ο κατάλληλος να θίξεις. Δεν μου είπες πάντως. Αυτούς που θα αξιολογήσουν τους εκπαιδευτικούς (οι οποίοι κρίθηκαν με πανελλαδικές, πανεπιστήμιο, πτυχιακή, μεταπτυχιακά, διδακτορικά και τέλος ΑΣΕΠ) ΠΟΙΟΣ θα τους κρίνει; Μήπως εσύ; ΧΑΧΑ
Με τα όσα έχετε πει και λέτε για τους εκπαιδευτικούς τον δικαιολογώ τον κύριο και λίγα σας είπε. Τέτοιες απαντήσεις θέλετε. Αφού σας τα έχουν πει και με τον διαφορετικό τρόπο και δε σκαμπάζετε. Εντάξει είπαμε ίσως ο κύριος να ήθελε να τα πει με την καθομηλουμένη γιατί αλλιώς δεν καταλαβένετε μερικοί. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη και ευφυία σας δικαιολογώ κατά κάποιο τρόπο.
Και τέλος, μην ξεχάσεις τώρα που το διάβασες, να πας να εκτονώσεις την οργή και την αηδία όπως σου υπέδειξα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!