tromaktiko: Θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Βαρελά στην Σπάρτη. Οι συγγενείς ζήτησαν εκταφή

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Βαρελά στην Σπάρτη. Οι συγγενείς ζήτησαν εκταφή



Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η περίεργη υπόθεση του θανάτου του Γιάννη Βαρελά στην περιοχή Μαγούλα στην Σπάρτη. Η αρχική ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως ο άτυχος άνδρας πέθανε όχι από τα τραύματα που είχε αλλά από καρδιακό επεισόδιο. Οι συγγενείς ζήτησαν εκταφή και εκ νέου ιατροδικαστική έρευνα από δικό τους ιατροδικαστή και όπως όλα δείχνουν η περίπτωση δολοφονίας να είναι πιο κοντά από ποτέ.
Πληροφορίες μιλάνε πως το αίτημα των συγγενών για εκταφή έγινε δεκτό και πραγματοποιήθηκε δεύτερη έρευνα.
Περίεργη στάση ανηλίκων.
Το μοιραίο βράδυ οι πληροφορίες μας λένε και είναι απόλυτα διασταυρωμένες πως σε κεντρικό καφενείο στην Μαγούλα ο άτυχος άνδρας ήρθε σε νύξη με άλλους θαμώνες κυρίως με μια παρέα ανηλίκων και ακούστηκαν πολύ βαριά λόγια. Στην συνέχεια αργά το βράδυ βρέθηκε από διερχόμενους οδηγούς σε παρακείμενο πάρκο νεκρός σε λίμνη αίματος.
Η ασφάλεια Σπάρτης όπως όφειλε εξέτασε μάρτυρες και πιθανούς υπόπτους που έως και σήμερα έχουν δώσει πάνω από 2-3 καταθέσεις.
Κάποιοι φημολογείται πως έχουν πέσει σε αντιφάσεις με ότι σημαίνει αυτό.
Κάτοικοι των γύρω περιοχών είναι ανάστατοι με την έκβαση και το πρωτόγνωρο περιστατικό που συνέβη στην περιοχή τους. Πρώτων γιατί δεν πιστεύουν πως ένας τόσο γιγαντόσωμος και δυνατός άνδρας έπεσε στη μέση του δρόμου νεκρός από καρδιά κατά τα λεγόμενα της αρχικής έρευνας και κατά δεύτερων είναι πολύ φοβισμένοι για το γεγονός πως αν αποδειχθεί δολοφονία να φοβούνται και οι ίδιοι για την ίδια τους την ζωή.
Οι πληροφορίες μας πάντως μιλάνε για ανατροπή της πρώτης εκδοχής
www.report24.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!