tromaktiko: Γιατί θα ψηφίσω τον αντιπαθέστατο Τσίπρα

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Γιατί θα ψηφίσω τον αντιπαθέστατο Τσίπρα



Tον Τσίπρα τον σιχαίνομαι και τον θεωρώ χαϊβάνι αλλά πρώτη φορά του αναγνωρίζω ότι ήταν Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ κοτσια, που έκανε... μήνυση στην ΕΛΑΣ. Και θα τον ψηφίσω μόνο γι αυτό το λόγο.
Επειδή είναι ο μόνος που δεν προσπάθησε να με κάνει να νιώσω αυτιστικός αφού ήμουν κι εγώ στο "ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ" στο Σύνταγμα προχτές.
Έχω πλήρη επίγνωση ότι το κάνει για ψηφοθηρικούς λόγους εφ' όσον οι χιλιάδες διαδηλωτές που υπέστησαν τη βία της αστυνομίας ψάχνουν το δίκιο τους.
Θα τον ψηφίσω όμως για να τη σπάσω στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, καθώς ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ που με θεωρούν καθυστερημένο αφού οι δηλώσεις τους για τα προχτεσινά ειλικρινά μόνο στο ΠΙΚΠΑ θα τύγχαναν αποδοχής.
Το μόνο που καταφέρνουν τα ζώα αυτά με το να κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις σε μας τους χιλιάδες που φάγαμε χημικά και ξύλο, είναι να στέλνουν ψήφους σε κάτι τυπάκια σαν τον Τσίπρα.
Και.....έλεος!!!
Τί βλακείες είναι αυτές που λένε κάθε φορά που τρώει γιαούρτι κάποιος βουλευτής ότι τον προπηλάκισαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ;;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΎΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ πετύχαινα στο δρόμο μου.
Δεν καταλαβαίνουν ότι ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ θέλει να τους χτυπήσει και όχι μόνο το ταπεινό 3/100 που βαράει ο Σύριζα στις εκλογές;;;;;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!