tromaktiko: Κατάργηση Εφημεριδοπωλών

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κατάργηση Εφημεριδοπωλών



Την Δευτέρα 4 Ιουλίου τα ΔΥΟ Πρακτορεία Διανομής Τύπου εκμεταλλευόμενα την ευκαιρία του “ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ” του επαγγέλματος του εφημεριδοπώλη...
θα προσπαθήσουν όχι να παραμείνουν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μας αλλά να γίνουν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ μας προωθώντας επιλεκτικά εφημερίδες και περιοδικά αφήνοντας τους μικρούς εκδότες χωρίς καμμία τύχη. Θα επιδιώξουν την μείωση των σημείων πώλησης κατά το ήμισυ και διαδίδουν ψευδώς ότι οι εφημεριδοπώλες απεργούνε.
Παραμένουμε στις θέσεις μας και διανέμουμε ΟΛΑ τα έντυπα όπως ξέρουμε να κάνουμε τα τελευταία 90 χρόνια σαν κλάδος, 365 μέρες το χρόνο με όλες τις πολιτικές(πολέμους, εμφυλίους,δικτατορίες) και καιρικές συνθήκες.
Ήμασταν είμαστε και θα είμαστε μπροστάρηδες στην αμερόληπτη και αντικειμενική διανομή του ημερήσιου και περιοδικού τύπου και ο κόπος μας θα διατηρεί πάντα της αρχές της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατίας.

ΥΓ: Με τέτοιες μεθόδους δεν επιδιώκεται κανένα “ΑΝΟΙΓΜΑ” του επαγγέλματος μας αλλά αντίθετα ολοκληρωτική κατάργηση του κλάδου μας, έχοντας φυσικά και τις αντίστοιχες αρνητικές οικονομικές συνέπειες για τα σημεία πώλησης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!