tromaktiko: Περί ΜΑΤ ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Περί ΜΑΤ ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ




Θα ήθελα να ρωτήσω αν εδώ υπάρχει κάποιος συγγενής, πατέρας, μάνα, γυναίκα, αδελφός, γιός κόρη κ.λ.π...
αστυνομικού ματατζή δέλτα Δίας και οπιοαδήποτε άλλου τέτοιου μπράβου της κυβέρνησης.
Αν ναι θέλω να ρωτήσω,
1]Τι γνώμη έχει για τον γιό του ο πατέρας του και αν αυτός του εμαθε να κτυπά γέρους και παίδια
2] Του γιού του τι του πήρε σήμερα ο μπαμπάς του με το ματωμένο μεροκάματο που σου εφερε πανευτυχής και το παγωτό που του έφερε είχε πάνω βύσσινο η αίμα .
3] Η γυναίκα του πως θα αφήσει να την ακουμπήσουν αυτά τα ματωμένα χέρια το βράδυ στο κρεβάτι που το πρωί άνοιγαν με πολη ευχαρίστιση τα κεφάλια του κόσμου.
4] Την μητέρα του αν είναι περήφανη για τον εγκληματία που ανέθρεψε και αν ήταν απο γεννησιμίου του εγκληματίας η τον έμαθε αυτή να κτυπάει γριές γέρους και μικρά παιδιά
5] Τον αδελφό του αν όταν ήταν μικρός ο αδελφός του τον έδερνε και του έχει μείνει απωθημένο και αν θα πάει στην γιορτή που θα τον καλέσει να φάει και να πιεί από τα πράγματα που είναι αγορασμένα με το αιματοβαμμένο μεροκάματο του αγαπητού του αδελφού, εκτός και αν είναι περήφανος για αυτόν επειδή έτσι σας έχουν μάθει από την οικογένεια σας..

6] Ποιά η διαφορά των μπράβων της νύχτας που πέρνουν εντολή από τα αφεντικά τους να καθαρισουν καποιον, απο τα ΜΑΤ την Δελτα την διας κ.λ.π που περνουν την ίδια διαταγη απο τα αφεντικα τους . Στο κατω κατω και αυτοι για το ψωμακι τουσ το κανουν.ο

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!