tromaktiko: Αρνείται να φάει και λαμβάνει μόνο υγρά ο Χόσνι Μουμπάρακ λίγο πριν τη δίκη του

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αρνείται να φάει και λαμβάνει μόνο υγρά ο Χόσνι Μουμπάρακ λίγο πριν τη δίκη του



Οι επικριτές του μιλούν για ένα τέχνασμα του Μουμπάρακ, προκειμένου να αποφύγει τη δίκη.
Φανερά αδυνατισμένος, αφού αρνείται τη στερεά τροφή και λαμβάνει μόνο υγρά, είναι ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, εντείνοντας έτσι τις φήμες ότι... δεν πρόκειται να παραστεί σε δίκη την άλλη εβδομάδα για το ρόλο του στους θανάτους αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Σαρμ ελ-Σέιχ, όπου ο Μουμπάρακ νοσηλεύεται φρουρούμενος από τον Απρίλιο, είπε ότι ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου πάσχει από κατάθλιψη, έχει χάσει βάρος και δεν τρώει αρκετά.

Ωστόσο, οι επικριτές του μιλούν για ένα τέχνασμα του Μουμπάρακ, προκειμένου να αποφύγει τη δίκη.

Οι αντίπαλοί του είναι δύσπιστοι ως προς τις νοσοκομειακές αναφορές και θεωρούν ότι οι Αρχές ψάχνουν τρόπο για να αναβάλλουν την έναρξη της δίκης του Μουμπάρακ που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Η τελευταία από τις αναφορές για την κατάσταση της υγείας του Μουμπάρακ αναφέρει ότι οι γιατροί θα αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ώρες πώς να προχωρήσουν, καθώς η τροφή που λαμβάνει ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει στη ζωή.

Η δίκη του πρώην Αιγύπτιου προέδρου έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου. Κατηγορείται για διαφθορά και για το ότι διέταξε τους θανάτους αντικυβερνητικών διαδηλωτών. Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης έχασαν τη ζωή τους 900 άνθρωποι. Αν καταδικαστεί ο Χόσνι Μουμπάρακ αντιμετωπίζει μέχρι και την θανατική ποινή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!