tromaktiko: Σχετικά με απάντηση στον ασυνείδητο

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σχετικά με απάντηση στον ασυνείδητο



Κύριε, που νομίζετε ότι κάνετε κάποιο λειτούργημα, μήπως σάκο του μποξ ήθελε και ο κύριος που έφαγε το γκλοπ υποτιθέμενου... συναδέλφου σας στο κεφάλι, παρακαλώντας να μην τον χτυπήσει? (υπάρχει το επίμαχο video)

Αν σας έχουν ενημερώσει -δυστυχώς για εσάς- το ευρωπαϊκό δίκαιο είναι ανώτερο της κάθε χώρας που υπάρχει στην ευρωπαϊκή ένωση. Και το ευρωπαϊκό δίκαιο λέει ότι όταν κάποιος προσπαθεί να συλλάβει κάποιον πρέπει να ασκήσει την λιγότερο δυνατή δύναμη επάνω του. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό? Έχετε υπόψη σας? Μήπως την ασκήσατε και δεν το είδαμε?

Έχετε υπόψη σας τι έχετε να πάθετε από τα ληγμένα χημικά που ρίχνατε στον κόσμο αν φάτε μια προσωπική αγωγή για τυχόν προκληθείσες σωματικές βλάβες? Θα τα πληρώνετε από την τσέπη σας γιατί η υπηρεσία σας δεν σας καλύπτει τίποτα. Και μη μου πείτε ότι δεν μπορούσατε να ξεχωρίσετε ποιος είναι ο τραμπούκος και ποιος ο αθώος γιατί αυτή είναι η δουλειά σας. Και αν δεν μπορείτε να την κάνετε να πάτε στο χωριό σας να μαζεύετε χόρτα. Αφήστε κάποιον άλλον να την κάνει καλύτερα από εσάς. Σεβόμαστε τους αστυνομικούς. ΔΕΝ σεβόμαστε του καμπόυδες. Αυτοί να πάνε στο Hollywood δεν κάνουν για τη χώρα μας.

Και θα σας δώσω ένα ακόμα δίλημμα και ελπίζω να έχετε την στοιχειώδη μόρφωση να σκεφτείτε το παρακάτω:Αν έβλεπε κάποιος τον πατέρα του, το γιο του, να τον σπάτε στο ξύλο χωρίς λόγο και έβγαζε μια καραμπίνα και σας σκότωνε εσάς ή κάποιον συνάδελφό σας, και ο εκάστοτε συνάδελφος σας οργισμένος έβγαζε και αυτός το όπλο του, θα ξεσπάσει πόλεμος ή όχι? Θα ξεσπάσει εμφύλιος στη χώρα μας ή όχι? Μην παίζετε με την φωτιά και μάθετε να δουλεύετε με την καρδιά σας. Το να αρνηθείτε να κάνετε κάτι δεν είναι κακό. Και οι εντολές κάποτε πρέπει να αρνούνται αν έχετε τα ίδια κότσια να το κάνετε όπως έχετε όταν πολεμάτε άοπλους με γκλοπ και ασπίδες. Και το λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι από εσάς χωρίς το σινάφι σας δίπλα και άοπλοι δεν μπορείτε ούτε ψόφιο μουλάρι να κουμαντάρετε. Σκεφτείτε έναν να σκοτώσει έναν από εσάς στα επεισόδια γιατί χτυπήσατε άοπλους. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? Τουλάχιστον αν έβλεπα να μου χτυπάτε τον πατέρα ή την μάνα όντας άοπλοι θα είχα σκοτώσει όποιον το έκανε. Αν θέλετε να σας σέβονται μάθετε να σέβεστε εσείς πρώτα. Δυστυχώς από τα προχθεσινά επεισόδια πλέον είστε διαγραμμένοι όλοι εσείς οι καμπόυδες στις συνειδήσεις μας. Φτύσιμο στο έδαφος όταν σας βλέπω και πλήρης περιθωριοποίηση. Αυτό αξίζει στους θεριακλήδες ΜΑΤατζήδες. Εύχομαι και ελπίζω να μην είστε ένας από αυτούς… Εμείς σας πληρώνουμε από τους φόρους μας και εμείς είμαστε τα αφεντικά σας. Όχι ο εκάστοτε υπουργός που σας διόρισε. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να σέβεστε. Και όταν το κάνετε και επίσης κάνετε μεταβολή και στραφείτε και εσείς ενάντια στο κοινοβούλιο τότε θα σας συγχαρεί όλος ο Ελληνικός λαός. Αλλά ποιος έχασε τον σεβασμό για να τον βρουν οι στην πλειοψηφία αμόρφωτοι φουσκωτοί –λόγω πάχους- ειδικοί φρουροί? Φροντίστε να γίνετε και εσείς ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ όπως ο πρωθυπουργός της χώρας…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!