tromaktiko: «Ψηλά» Εργοτέλης και «Κούτσια»!

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Ψηλά» Εργοτέλης και «Κούτσια»!



Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εργοτέλη υπέγραψε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που επιστρέφει στην Κρήτη. «Θα πάμε όλοι μαζί την ομάδα ψηλά», τονίζει ο Λαρισαίος άσος.


Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε, αφού εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ επιστρέφει μία ακόμη φορά στον Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν και πλέον ο «Κούτσια» επιστρέφει στο μεγάλο νησί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για τη μετακίνησή του στην ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής, αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ευχόμαστε η επιστροφή του να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες».

Εν συνεχεία ο Λαρισαίος άσος μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα πάμε όλοι μαζί την ομάδα ψηλά. Ελπίζω να έχουμε την επόμενη σεζόν μια ακόμα καλύτερη παρουσία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και καλώ τους οπαδούς του Εργοτέλη και όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας».

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει από τους Κρητικούς το ποσό των 450.000 ευρώ, ενώ θα διατηρήσει και ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του διεθή μεσοεπιθετικού!

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!