tromaktiko: Τηλεοπτική μάχη για τα κουνούπια στη Λαμία

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τηλεοπτική μάχη για τα κουνούπια στη Λαμία



Τα τσιμπήματα των κουνουπιών που κάνουν δύσκολη την ζωή των χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών της Φθιώτιδας το τελευταίο κυρίως δεκαήμερο αφύπνισαν τους...
υπευθύνους της εταιρίας "οικοανάπτυξη" που έχουν αναλάβει το έργο της κουνουποκτονίας αλλά χωρίς σοβαρό αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Ο υπεύθυνος της εν λόγω εταιρίας μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παραδέχτηκε την αποτυχία αποδίδοντας την στις καιρικές συνθήκες και υποσχέθηκε άμεση ανακούφιση με εντατικούς αεροψεκασμούς στους ορυζώνες και όχι μόνο.

Το πρωί πέταξε επί ώρες το ελικόπτερο ψεκάζοντας αρκετές περιοχές ορυζώνων κυρίως της Ανθήλης και της Ροδίτσας, αλλά οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα υπάρξει αποτέλεσμα έστω και καθυστερημένα. Στο δελτίο ζητήθηκαν επίσης εξηγήσεις και από τον κύριο Ριζάκο που εκπροσωπούσε την Φθιωτική αναπτυξιακή, για την διαδικασία που ακολουθήθηκε φέτος και το μεγάλο ποσό που διατέθηκε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το πρόβλημα των κουνουπιών πάντως έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ξεφεύγοντας από την απλή όχληση καθώς είναι και θέμα υγείας αλλά και οικονομίας με πολλές επιχειρήσεις, ταβέρνες, εξοχικά κέντρα κτλ να πληρώνουν βαρύ τίμημα αφού μετά το σούρουπο η κατάσταση είναι τραγική, όχι μόνο στην Λαμία αλλά σχεδόν στο σύνολο της Φθιώτιδας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!