tromaktiko: Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ



Το σύνταγμα έχει καταλυθεί και κινδυνεύει με περαιτέρω «βιασμό», η διαχείριση του κράτους που αφορά το παρόν και το μέλλον των Ελλήνων βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων υπαλλήλων αγνώστων αφεντικών.

Οι ένοπλες δυνάμεις καλό θα ήταν να επανεκτιμήσουν τα δεδομένα και να υπολογίσουν αυτά που λέγονται πλέον ανοικτά από επίσημα χείλη όπως του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ότι η «Κυριαρχία των Ελλήνων περιορίζεται».

Το γεγονός ότι οι πολιτικοί μας δέχονται τέτοιου είδους νοήματα από τους Ευρωπαϊκούς εταίρους εξαιτίας του χρέους που οι ίδιοι δημιούργησαν και μάλλον όχι τυχαία, αποτελεί σοβαρό λόγο παρέμβασης από εκείνους που έμειναν και που τιμούν τον όρκο στο Σύνταγμα.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τις ένοπλες δυνάμεις να κερδίσουν το κύρος και την εμπιστοσύνη του κόσμου, που άλλα συμφέροντα στο παρελθόν φρόντισαν να ισοπεδώσουν, αφενός με διαταγές που ήταν ενάντια των πολιτών και αφετέρου με διαταγές που απότρεψαν την υπεράσπιση Ελληνικού εδάφους.

Κύριοι των ενόπλων δυνάμεων
Το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων θα είναι στο πλάι σας, όταν αποφασίσετε να δράσετε υπέρ του Συντάγματος και της Ελευθερίας των Ελλήνων όπως και αν ορίζεται αυτή.

Ο Ελληνικός λαός θα είναι σύμμαχος σας και θα σας χειροκροτήσει όταν θα δικάζετε όλους αυτούς που συντέλεσαν στην υποδούλωση της χωράς, πολιτικούς, δικαστές που έκαναν και κάνουν τα στραβά μάτια, συνταγματολόγους κτλ.
Και αφού καθαρίσει το τοπίο και σταλεί το μήνυμα εντός και εκτός συνόρων τότε μπορείτε να διασφαλίσετε το δημοκρατικό δικαίωμα της εκλογής κυβέρνησης από τον λαό.
Όσο περνάει ο χρόνος είναι σε βάρος όλων των Ελλήνων εκτός εκείνων που θέλουν την χώρα πουλημένη και υποδουλωμένη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!