tromaktiko: Απάντηση στο "Οι απόψεις ενός αστυνομικού"

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο "Οι απόψεις ενός αστυνομικού"



Πριν ξεκινησω να αναφερω οτι μενω στην επαρχία, και ουδεποτε κατεβηκα για τους δικους μου λογους-εμποδια σε καμία συγκεντρωση των αγανακτισμενων, αν και ειχα υποχρεωση να πραξω.
θα σου απαντησω με σειρα σε αυτα που εγραψες χωρις φανατισμό και παθος εναντια στην αστυνομια που καποτε υπεράσπιζα, τωρα ομως οφειλω να παραδεκτω οτι δεν υπάρχει το σωμα που θα ηθελα να υπάρχει. Τόσο απο προσωπικες εμπειριες μου στην πολη που μένω, όσο και απο οτι μαθαίνω μεσα απο τα διαφορα μεσα, το ιντερνετ και φυσικα απο προσωπικες μαρτυριες γνωστων που κατεβηκαν στην Αθήνα να διαμαρτυρηθουν. Θα αναφερθω μόνο στα νούμερα, κάποια απάντηση να σου δωσω και σε αυτα θα ηθελα πραγματικα να μαθω την δικια σου απαντηση.

2) Αν το 90% των ατομων που δουλευων στα ματ ειχαν την ιδια σκεψη με σενα, τότε η σταση τους έπρεπε να είναι διαφορετική. Το πως θα στου το εξηγησω παρακάτω.
3) Δεν είστε ευνοιμενοι του συστηματος σε αυτό θα συμφωνησω. Ομως γιατι αυτη η σταση? Καταλαβαίνουμε ότι κι εσεις κάνετε μια δουλειά, αλλα μην ξεχνατε οτι η δουλεια σας ειναι η προασπιση του κοινωνικου συμφεροντως. Ποιο ειναι το συμφερον του λαου κι εσας φυσικα? Γνωρίζετε οτι το πολιτικο συστημα εχει πλεον διαφθαρει ως το κακκαλο και πρεπει να γινουν ανατροπες. Δυστυχώς, οπως αποδείχτηκε και με την ψηφιση του μεσοπρόθεσμου, ο λαος δεν μπορει μονος του. Περιμένει εσάς, αλλα και τους στρατιωτικους να ειναι μαζι. Ειστε δημόσιοι υπάλληλοι ναι αλλα ποσα έχετε χάσει (χρηματα) απο τις μεταρρυθμισεις τις τελευταιες? Εσεις δεν εχετε πλεον αγανακτισει?
4) Σε αυτο έχεις δίκιο. "Εμεις" ψηφισαμε και εχουμε ηδη υποστει τις συνεπειες. Πόσες ακόμη αντέχει η δικια σας τσεπη? Γιατι η δικια μας δεν το αντεχει αλλο.
5) Μου λες οτι δεν γινεται γιατι θα χασεις τη δουλεια σου. Συνδικαλιστες εχετε? Ξερετε οτι τα χημικα που χρησιμοποιειτε ειναι παρανομα? Μπορειτε με καποια δικαστηρια να αλλαχθει αυτο το συστημα μεσα απο τον συνδικαλισμο σας. Αν δεν θέλετε ντε και καλα να κανετε σταση. Ομως και σταση να κανετε πιστεψε με, ποιο κρατος θα απολυσει ολο το σωμα της ελληνικης αστυνομιας? Ποιος θα τους προστατευει μετα? Δεν μπορει να γινουν απολυσεις σε τετοιο βαθμο και μεγεθος, γιατι πιστεψε με μετα ολος ο ελληνικος λαο θα βγει στους δρομους και ουτε ο στρατος δεν θα μπορει να τους υπερασπισει. Ολος ο λαος θα ειναι μαζι σας, και επιτελους θα παρετε τη θεση που εχετε. Μεσα στον κοσμο. Εκει δεν ανηκετε εξαλλου?
7) Συγνωμη αλλα για πια ευγενεια μιλας? Κανένας αστυνομικος δεν φερθηκε σε μενα η σε καποιον γνωστο μου οταν τους χρειαστηκαμε με ευγενεια. Οταν καλεις την ελληνικη αστυνομια για ανταλλαγη ναρκωτικων εξω απο το σπιτι σου, και ειτε δεν το σηκωνει καν ειτε σου λεει δεν μπορω να κανω κατι και μετα δεν τους βρισκεις, για πια ευγενεια μιλας? Οταν πλακωνονται οι διαφορες ομαδες αλλοδαπων και δεν εμφανιζεται ουτε μια μηχανη, ενω εχουν σπασει δεκαδες αυτοκινητα για ποια προστασια του πολιτη αναφερομαστε? Κι οταν ξαφνικα 2 Ελληνες εχουν ενα προβλημα και τυχει να περασει οχημα απο εκει τους "μπαγλαρωνει", οπως λεγεται λαικα, χωρις δευτερη σκεψη, για ποια ισονομια μιλατε? Και εχω τοσα περιστατικα που εχω δει να αναφερω. Και ξερεις τι εχω συμπερανει? Οτι λειτουργειτε σαν σωμα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
10) Κι ερχομαστε στους μπαχαλακηδες. Οι κυριοι αυτοι και αν δεν εισαι στα ματ πιθανον να μην το γνωριζεις. Οι κυριοι αυτοι ειναι γιοι και γνωστοι μεγαλο αστυνομικων, ταξιαρχων, και πολιτικων που απλα δεν μπορουν να συλληφθουν, γιατι και να γινει θα βρει το μπελα του ο αστυνομικος που θα τους συλλαβει. Εκει ερχεται παλι ο συνδικαλισμος. Ειναι γνωστοι αυτοι οι κουκουλοφοροι. Βγαλτε τους στην δημοσιοτητηα και αφηστε μετα τον λαο να πραξει αναλογα, τι τους προστατευουν τα ματ? Τι τους δινουν πρωτες υλες για να σπανε μαγαζια και γιατι κανουν "παρεα" μαζι τους στις πορειες. Υπαρχουν και φωτογραφικες αποδειξεις για ολα αυτα. Και για να μη μιλαμε με αερολογιες αυτα τα λογια που σου ανεφερα μου τα ειπαν ατομα που δουλευουν στα ματ. Ολοι ξερουμε τι γινεται, αλλα κανεις δε μιλαει? Και ξανα ρωτω εσεις δε θιγεστε απο τις περικοπες? Δεν ειστε αγανακτισμενοι? Κανονιστε να μας το δειξετε, αλλιως θα σας θεωρουμε σαν μερος του συστηματος.
11) Σε αυτο σου απαντησα ποιοι ειναι και γιατι δεν συλλαμβανονται. Η αστυνομια ξερει τους νομους καλυτερα απο τον καθενα. Βρειτε λοιπον τις διαταξεις να μπορεσουμε ΜΑΖΙ, λαος και αστυνομια να διασφαλισουμε το δικαιωμα μας να ζησουμε και να σταματησουμε ολους τους κλεφτες να τρωνε απο τον δικο μας ιδρωτα και κοπο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!