tromaktiko: Απάντηση στο παράδειγμα της Ισλανδίας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο παράδειγμα της Ισλανδίας



Βεβαιως αυτο που εκανε ο Ισλανδικος λαος http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_7057.html ειναι αντρικιο, θαρραλεο και λογικο.
Το ιδιο πρεπει να εφαρμοσθει και εδω με τη μονη διαφορα, οτι καμια δεκαρια κυριοι υπαιτιοι πρεπει να περασουν αποσπασμα με συνοπτικες διαδικασιες και οι λοιποι να φυλακισθουν 30 χρονια, χωρις χαρη και παραθυρακια.
Να δεις τοτε πως βαζουν μυαλο ολοι και πως η Ελλαδα θα δουλεψει ρολοι. Οταν ολοι την γλυτωνουν δεν υπολογιζουν τιποτα. Ξερω αυτη τι στιγμη της κρισεως, ανθρωπους που αντι να πιασουν το βουλευτη τους απο το λαιμο και να τον ταρακουνησουν, αντιθετα συνεχιζουν να του ζητανε ρουσφετια οπως μεταθεσεις στρατευσιμων και αλλες αηδιες λες και θα παθει τιποτα ο χαιδεμενος τους αν μεινει 5 μηνες παραπανω στην ωραια Αλεξανδρουπολη. Γι'αυτο σας λεω με ημιμετρα δεν γινεται τιποτα, ο ψηφοφορος τρωει κουτοχορτο και νοιαζεται μονο για το κ.. του. Μοιραια‚ οι πολιτικοι δεν προκειται να αλλαξουν και σε λιγα χρονια θα εχουμε παλι τα ιδια.
Υπαρχει βουλευτης που παιζει με το πονο της αρρωστειας του ανθρωπου και το 90% των ρουσφετιων που κανει, ειναι να σπαζει τη προτεραιοτητα και να βαζει ασθενεις του στα νοσοκομεια. Αυτος ο ανθρωπος εμπορευεται κυριολεκτικα την απελπισια των ασθενων, παιρνει τη προτεραιοτητα αλλων ασθενων βαζοντας τους δικους του, και απο πανω φαινεται οτι κανει θεαρεστο εργο.
Αποσπασμα και φυλακη, η μονη λυση για να αρχισουμε απο την αρχη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!