tromaktiko: Γράμμα από τη Νέα Υόρκη

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Γράμμα από τη Νέα Υόρκη



Εδω που ειμαι πνίγομαι απο την αδικία και τον πονο και δεν ξερω τι αλλο να κανω....
Και ειμαι σιγουρος οτι μιλαω για ολους τους ελληνες πολιτες που σπουδαζουν και ζουν εδω, εκτος απ τους ομογενεις οι οποιοι πιστευουν οτι ολα αυτα γινονται γιατι κανεις μας δεν πληρωνει φορους.
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους 155 τσολιαδες των τραπεζων και των τοκογλυφων, σ'αυτους που βουτηξαν τη χωρα στο πενθος και κατακερματισαν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια μας, σ'αυτους που σκλαβωσαν δεκαδες γενιες (αν υπαρξουν) και τις παρεδωσαν την 29 ιουνιου 2011 στη διεθνη μαφια του χρηματοοικονομικου συστηματος, Σ'αυτους που σκοτωσαν τον πολιτισμο και τη δημοκρατια στη χωρα που τα γεννησε, σ'αυτους που εχουν το θρασσος ακομα να κυκλοφορουν και να τρωνε σε ταβερνες της Ανω Πευκης και της παραλιακης, σ'αυτους που υπηρετουν και προστατευουν αυτα τα καθαρματα ενω σαπιζουν το λαο στο ξυλο και στα καρκινογονα χημικα με την προφαση οτι οι μπαχαλαδηκες παλι αρχισαν να σπανε, λες και δεν ξερουμε ποιοι ειναι οι μπαχαλακηδες! σ'αυτους που μας εκαναν να σκοτωσουμε τα ονειρα μας, σ'αυτους που σήμερα επέβαλαν στιγνα τη νεα οικονομικη και πολιτισμικη ΧΟΥΝΤΑ, σ'αυτους που αποφασισαν οτι ειναι τοσο αξιοι που μπορουν να ξεπουλησουν την εθνικη κυριαρχια μιας χωρας και το δικαιωμα ενος λαου στην παιδεια και την υγεια. Σ'αυτους που κοιμουνται ησυχα τα βραδια γιατι δεν τους νοιαζει αν θα πεινασει το παιδι τους την επομενη μερα..
και δεν ειμαι ελληναρας αλλα εσεις με κανατε. Και σας ευχομαι ολοψυχα ολα οσα φαγατε αυτα τα χρονια, να σας τα φανε οι γιατροι στο εξωτερικο, και λεω στο εξωτερικο γιατι εκει θα αναγκαστειτε να ζησετε, αν θελετε τη ζωη σας. Πλεον ο τοπος δε σας χωρα, ειδικα εσενα Παγκαλε, κοπρολάγνο κύτος, εσυ θα φυγεις πρωτος απ'ολους. Ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον σε ολους ΑΥΤΟΥΣ τους δολοφονους ενος εθνους που ηρθαν να μας σωσουν απ την ασωτη ελληνικη ψυχη μας..και τελος..

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ

Οσο για σενα ΓΑΠ..που η μονη λεξη στα ελληνικα που μπορεις να πεις σωστα κι αλανθαστα ειναι χορτο...
ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ..ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ..ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
υ.γ Οταν χαλαει το σπιτι σου δεν μετακομιζεις σε αλλο..επισκευαζεις αυτο που εχεις.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!