tromaktiko: Σχετικά με το μεσοπρόθεσμο, την προδοσία και τους προδότες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Σχετικά με το μεσοπρόθεσμο, την προδοσία και τους προδότες



Χωρίς να θέλω να σας ζαλίσω από το ήδη ζαλισμένο σας μυαλό , θέλω μόνο να σας πω ότι οι προδότες της ελληνικής Βουλής δεν είναι μόνο... οι 154 ή οι 155 αλλά σχεδόν όλοι και ο λόγος είναι πολύ απλός.
Οι νεοδημοκράτες, οι κουκουέδες, οι συριζαίοι και οι λαος-τζίκοι καθώς και η κόρη του Δρακουμέλ (ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν) , ασφαλώς και ψήφισαν ΟΧΙ ή ΠΑΡΩΝ διότι γνώριζαν ήδη ότι το μεσοπρόθεσμο θα ψηφίζονταν όπως και έγινε !
Αν δεν ήταν σίγουροι τότε θα είχαν διασπαστεί όλα τα κόμματα της Βουλής με αποτέλεσμα να είχαμε ήδη πάει σε εκλογές και όχι σε ανασχηματισμό "βενιζελικού τύπου" με σκοπό αποκλειστικά και μόνο τη ψήφιση του μεσοπροθέσμου νομοσχεδίου που αποτελεί και την ταφόπλακα της νεοελληνικής μας υποδούλωσης στους ξένους !
Αποτελεί φωτεινή εξαίρεση το ΟΧΙ του τυφλού από 5 ετών Βουλευτή του Πασοκ ,κυρίου Κουρουμπλή που έδειξε όπως έχω ήδη αναφέρει ,το φώς της δημοκρατίας,της ανδρείας και της αξιοπρέπειας στους έχοντες το φως τους, υπολοίπους βουλευτές.
Επομένως , οι προδότες δεν είναι οι 155 αλλά οι 297...να πω ,βουλευτές με εξαίρεση .......άντε τρεις-τέσσερις βουλευτές που για να τους ξεχωρίσεις μέσα στη πληθώρα των ανίκανων και καρεκλοκένταυρων,ομοιάζει σα να ψάχνεις σε μια παραλία άμμου το σκουλαρίκι της γυναίκας σου που κάποια στιγμή έφυγε από το αυτί της !!!

Η πλάκα είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν έχουν καταλάβει γιατί είναι προδότες !
Οι πιο πολλοί έγιναν στη πορεία χωρίς να το θέλουν γιατί η πράξη τους ήταν ένα "αλισβερίσι" , μια "συναλλαγή" με τους πολιτικούς τους -μικρούς ή μεγάλους- πάτρονες τους που μάλλον τους έταξαν υπουργικές θέσεις στο μέλλον ή προκειμένου να χάσουν τα officcia που η θέση του Βουλευτή τους παρέχει πλουσιοπάροχα,προτίμησαν να ψηφίσουν τη σωτηρία της χώρας έτσι όπως τους υπαγορεύει η δική τους προσωπική σωτηρία ,παρακάμπτοντας τη λαιϊκή οργή,την λαϊκή αγανάκτιση ,την οικονομική επιστήμη και αυτό που πραγμτατικά θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει εδώ και τουλάχιστον πριν τρία χρόνια και όχι δύο που συγκυβερνεί το ΠΑΣΟΚ μαζί με τους ξένους κυβερνήτες της χώρας μας.
Επομένως στοιχειωθετείται πλήρως η άποψη μου με αυτά τα επιχειρήματα ότι οι προδότες,ενσυνείδητοι ή ασυνείδητοι ,"εκ γενετής ή επίκτητοι" δεν είναι μόνο οι βουλευτές του πασοκ αλλά όλοι τους μέσα σε αυτό το αμαρτωλό κτίριο του ελληνικού κοινοβουλίου που στοιχειώνεται από την ιστορία του από τότε που κατοικοέδρευαν οι γερμανοί βασιλείς της τότε μετ'επαναστατημένης μας χώρας !
Τώρα, η συνέχεια ποια θα είναι έχει σημασία !
Θα σας την πω.
Η συνέχεια θα είναι να το βουλώσουμε όλοι μας ,να πληρώνουμε τα κερατιαλίτικα των κλεφτών και των απατεώνων της πατρίδας μας έσω και έξω,να διασώσουμε τις περίφημες και ειλικρινά με συγχωρείτε για την έκφραση "γαμημένες διεθνείς αγορές",χωρίς πρόθεση να βωμολοχήσω (δεν μου το επιτρέπει ούτε η θέση μου ούτε οι αρχές μου αλλά έτσι μου βγαίνει να το πω) καθώς και τις ελληνικές τραπεζούλες που ακόμα από 17-18 δεν μπορούν να συγχωνευθούν επειδή δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους την ίδια στιγμή που προτιμούν απ' ότι φαίνεται να πωληθούν μάλλον σε ξένες τράπεζες.
Φυσικά εκλογές θα ξαναγίνουν ως δημοκρατικό κατ' επίφασην δικαίωμα του Συντάγματος μας και των ελεύθερων και δημοκρατικών πολιτών της χώρας μας και οι έλληνες ΗΛΙΘΙΟΙ πολίτες θα ξαναψηφίσουν τους ίδιους ΗΛΙΘΙΟΥΣ πολιτικούς που θα θέλουν να τους εκφράζουν στην Ελληνική Βουλή και στους διεθνείς οργανισμούς που η Ελλάδα συμμετέχει ως παρασιτικό κουνουποειδές μόνο και μόνο επειδή συμφέρει να συμμετέχει αυτούς που την έχουν ως παραπαίδι της διεθνούς πολιτικής σκακιέρας.
Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι ψηφίζουμε αυτό που τελικά είμαστε δηλαδή "πολιτικά ΗΛΙΘΙΟΙ πολίτες".

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!