tromaktiko: Τσακίστε τους συνδικ-αλητες νοθευτές της Δημοκρατίας

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τσακίστε τους συνδικ-αλητες νοθευτές της Δημοκρατίας



Η Δημοκρατία ξεκινά και από τα εργατικά συνδικάτα. Χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα και προπαντός... στις ΔΕΚΟ ψηφίζουν με σημαδεμένα ψηφοδέλτια απειλούμενοι από τους κομματικούς στρατούς. Τα ίδια γίνονται και σε όλους σχεδόν τους συλλόγους.

Έτσι βγαίνουν οι πλειοψηφίες και οι ίδιοι πάντα γνωστοί στο πανελλήνιο εργατοπατέρες, που δήθεν κόπτονται για τα συμφέροντά μας, ενώ στην ουσία συντάσσονται με την εκάστοτε εξουσία, μας ποδοπατούν και μας κλέβουν.

Πως στήνεται το κόλπο. Έχετε δει φαντάζομαι τα μακριά σαν σεντόνια ψηφοδέλτια των παρατάξεων με εκατοντάδες υποψήφιους πολλοί εκ των οποίων ουδέποτε ρωτήθηκαν και το μαθαίνουν μετά την ανακοίνωσή τους ώστε να μη μπορούν να αντιδράσουν. Οι ψηφομαζόχτες συνδικαλιστές δηλ. αυτοί που κουμαντάρουν τη μάζα, δίνουν σταυρωμένα ψηφοδέλτια στους ψηφοφόρους, σταυρώνοντας όσους επιθυμούν να εκλεγούν αλλά και μερικούς άσχετους απλώς και μόνο για τον μετέπειτα εντοπισμό του ψηφοφόρου (δηλ. αν όντος έριξε το σημαδεμένο ψηφοδέλτιο), π.χ σταυρώνουν τα ονόματα με α/α 3, 7, 15, 23, 24 γνωστών και 32, 37 άσχετων υποψηφίων ή σε άλλο ψηφοδέλτιο τα ίδια ονόματα των γνωστών 3, 7, 15, 23, 24 και 35, 38 άσχετων, κ.ο.κ. Οι ενιαίοι αριθμοί 371523243237 και 371523243538 αν χτυπηθούν σε Η/Υ με τα αρχεία των ψηφοφόρων και τους ήδη καταχωρημένους αυτούς κωδικούς, θα εμφανιστούν αμέσως τα ονόματα αυτών που έριξαν τα δοτά σημαδεμένα ψηφοδέλτια. Εννοείται ότι η όλη διαδικασία της χάλκευσης έχει ήδη προηγηθεί της ψηφοφορίας, από τα στενά παραταξιακά επιτελεία που γνωρίζουν τι ακριβώς έδωσαν και σε ποιόν.

Έτσι στο τέλος ελέγχοντας τα ψηφοδέλτια της κάλπης εντοπίζουν όσους δεν τους ψήφισαν και τους τσακίζουν υπηρεσιακά προς γνώση και συμμόρφωση των άλλων.

Υπάρχει και η περίπτωση που ενώ έπρεπε να ψηφίζονται π.χ μέχρι 9 άτομα, δίνονται σταυρωμένα ψηφοδέλτια μέχρι 5 άτομα και μετά τη λήξη της ψηφοφορίας κάθονται τα επιτελεία και βάζουν τους πρόσθετους σταυρούς σ’ αυτούς που επιθυμούν διακαώς οι παρατάξεις να βγουν.

Για την αποκατάσταση της δημοκρατίας πρέπει οι ψηφοφόροι να εισέρχονται πλέον γυμνοί στις κάλπες για να φαίνεται ότι δεν κουβαλάνε τίποτα μαζί τους και ότι έχουν να αποφασίσουν να το αποφασίσουν μπροστά στην κάλπη εντελώς ελεύθεροι και ανεπηρέαστοι από εξαρτήσεις και απειλές, υπό την άγρυπνη παρακολούθηση της διαδικασίας από ανεξάρτητους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Αυτό και μόνο θα κόψει τα χέρια των επιτηδείων και θα αλλάξει άρδην τον πολιτικό χάρτη της χώρας και όλα τα γνωστά παράσιτα που μας οδήγησαν στο χάος, που ακόμα και τώρα θέλουν με τον ίδιο τρόπο να διαχειρίζονται τις τύχες μας.

Και μη ξεχνάτε συνδικαλιστές και πολιτικοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αν αλλάξουν οι ψηφομαζόχτες συνδικαλιστές θα αλλάξουν και οι προστάτες τους πολιτικοί που την ύπαρξή τους την οφείλουν σ’ αυτούς.

Έχετε δει φαντάζομαι με πόση αλαζονεία μιλούν ακόμη ορισμένοι, εκστομίζοντας μάλιστα και απειλές κι αυτό γιατί έχουν σίγουρη την επανεκλογή τους στηριζόμενοι στους απείραχτους και πλήρως ελεγχόμενους μηχανισμούς επανεκλογής τους.

Εμπρός λοιπόν κύριοι αρμόδιοι της τιμιότητας, της νομιμότητας και της αξιοκρατίας αποκαταστήστε τη δημοκρατία διώχνοντας όλα τα παράσιτα από πάνω μας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!