tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα και στις διεθνείς αγορές δέχτηκαν πιέσεις οι τιμές των ονομάτων που είναι ισχυρά φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αμφίρροπο αναμένεται το Μπνέι Γιεχούντα – Χέλσινγκμποργκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Το κουπόνι περιλαμβάνει στη σύνθεση του και αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας με το πρόγραμμα να ευνοεί τις ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας.

Στο «σεντόνι» τα πράγματα σοβαρεύουν αφού μπαίνουν στη μάχη ορισμένα γνωστά ονόματα που είναι και φαβορί για την πρόκριση. Τις ισχυρότερες πιέσεις δέχεται η τιμή της Τβέντε που υποχωρεί στο 1.35 στο ματς με τη ρουμάνικη Βασλούι. Πολλές κινήσεις έγιναν υπέρ της Ρέιντζερς που φιλοξενεί τη Μάλμε με τον άσο να πέφτει στο 1.40.

Πτωτικά κινείται και το διπλό της Μπάτε Μπορίσοφ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την λιθουανική Εκράνας και συγκεκριμένα στο 1.60 και στο 1.55. Αισιοδοξία επικρατεί και για το ΑΠΟΕΛ που θα υποδεχτεί τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον άσο να υποχωρεί στο 1.60. Μεγάλη πτώση παρατηρείται στον άσο της Γκενκ, η οποία φιλοξενεί την Παρτιζάν με την απόδοση των γηπεδούχων να υποχωρεί και στο 1.70.

Σε μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας η Ντιναμό Κιέβου φιλοξενεί τη Ρουμπίν Καζάν με τον άσο να πέφτει στο 1.70, ενώ στο Ζεσταφόνι - Στουρμ Γκρατς ένα σχετικό προβάδισμα διαθέτει η φιλοξενούμενη με το διπλό να παίζει στο 2.20.

Στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Ναούτικο με τον άσο να πέφτει στο 1.70. Πιο ψηλά και στο 2.20 παίζει το διπλό της Παρανά, ενώ ισχυρά στηρίγματα είναι οι άσοι της Πορτουγκέσα στο 1.50 και της Γκουαρανί στο 1.70.

Να προσθέσουμε ότι στο πρόγραμμα της Τετάρτης δέχτηκε έντονη πίεση η τιμή της Σάντος που υποχωρεί στο 1.90 και αναμένεται αλλαγή στο 2.10 του ΟΠΑΠ.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!