tromaktiko: Και ξαφνικά θυμηθήκαμε το παράνομο παρκάρισμα

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Και ξαφνικά θυμηθήκαμε το παράνομο παρκάρισμα



Το Σάββατο το βράδυ και περίπου κατά τις 23:00 αποφάσισε η τροχαία Αθηνών να κάνει μια καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα κίνηση.
Στα πολύπαθα Κάτω Πατήσια και αφότου έχει λύσει η πολιτεία όλα τα προβλήματα της περιοχής (εγκληματικότητα-παράνομη μετανάστευση-χώροι στάθμευσης) αποφάσισε να κόψει κλήσεις και να αφαιρέσει τις πινακίδες από όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα επί της οδού Αχαρνών.
Μέσα σε όλα αυτά φυσικά και με επιδεικτικό τρόπο αμέλησε να γράψει και όλα τα μηχανάκια (διαλυμένα) που έχει τοποθετήσει σε σειρά έκθεση μοτοσυκλετών ώστε να μην μπορεί να παρκάρει κανείς και του χαλάει το μαγαζί ο εν λόγω καταστηματάρχης.
Καλό θα ήταν να μας πεί ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών εάν είναι παράνομο το παρκάρισμα για τους κατοίκους που γυρνάμε με τις ώρες για μία θέση στάθμευσης ενώ για τον καταστηματάρχη που έχει κάνει μαγαζί του ένα μεγάλο μέρος της Αχαρνών επιτρέπεται η κατάληψη του οδοστρώματος.
Επίσης καλό θα ήταν να μας πει επίσης εάν θα μεριμνήσει με τη ίδια αίσθηση καθήκοντος και για τα υπόλοιπα προβλήματα της περιοχής.
Είστε επιεικώς απαράδεκτοι κύριοι....καθαρά κίνηση εισπρακτικού χαρακτήρα στις 23:00 το βράδυ....Συγχαρητήρια καταπολεμήσατε το πραγματικό έγκλημα με κλήση των 80 € στους κατοίκους των Κάτω Πατησίων!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!