tromaktiko: Εντυπωσιάζουν οι πιτσιρικάδες chef!

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Εντυπωσιάζουν οι πιτσιρικάδες chef!



Εντυπωσιάζουν οι πιτσιρικάδες chef!Νάζια; Μήπως κλάματα; Γκρίνιες και φωνές; Τι γίνεται, αλήθεια στα γυρίσματα του «MasterChefJunior»; Πως αντιδρούν οι μικροί σεφ στις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις;
Όταν «κόβει» η μαγιονέζα το παίρνουν κατάκαρδα; Και πως αντιμετωπίζουν όλη αυτή τη λιλιπούτεια μαγειρική προσπάθεια οι τρεις
διακεκριμένοι σεφ Λαζάρου – Σκαρμούτσος – Λουκάκος; Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο golema.gr άνθρωποι του καναλιού, τα πιτσιρίκια είναι πιο συνεργάσιμα κι από τους συμμετέχοντες στο «Master Chef» ενηλίκων, ενώ ο επαγγελματισμός και η συνέπεια τους έχει τρελάνει τους τρεις μάγειρους. Πιο πατρική φιγούρα ο Λευτέρης Λαζάρου είναι εκείνος που ενθαρρύνει τους πιτσιρικάδες στις αναποδιές και τους επιβραβεύει στις επιτυχίες.
Το ίδιο κοντά κατά τα περιγραφόμενα, ίσως και πιο παιδί από τα παιδιά, είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ ο Γιάννης Λουκάκος – αν και έχει μαλακώσει αρκετά – ωστόσο αντιμετωπίζει τους 11χρονους σεφ, ακριβώς όπως θα αντιμετώπιζε έναν ενήλικο με ταλέντο και όρεξη να ασχοληθεί με την κουζίνα.
Ας σημειωθεί, ότι η τελική δωδεκάδα είναι σχεδόν «φουλ» από εντεκάχρονα, των οποίων οι γνώσεις δεν αρχίζουν στις τηγανητές πατάτες και τελειώνουν στα αυγά βραστά: οι άνθρωποι του ψυχαγωγικού τομέα έχουν εντυπωσιαστεί από τη δεξιοτεχνία μαθητών του Δημοτικού (!) στην παρασκευή δύσκολων πιάτων (σάλτσες, ψάρια, οστρακοειδή) μπροστά στα οποία ακόμη και ενήλικας θα ζοριζόταν!
Αν τα γυρίσματα συνεχιστούν, όπως άρχισαν – χωρίς γκρίνιες και παιδική μουρμούρα – τέλος Αυγούστου το σκηνικό του «Master Chef Junior» θα «αδειάσει».
Και σύμφωνα με πληροφορίες θα «αφαιρεθεί» και το… παραπανίσιο χρώμα που «έπεσε» στο στούντιο για να το κάνει πιο φωτεινό και χαρούμενο, ακριβώς επειδή θα συμμετείχαν παιδιά. Αρχές Σεπτεμβρίου, το αργότερο, οι υπεύθυνοι ψυχαγωγίας του Μεγάλου Καναλιού θα έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για το «Master Chef» ενηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη φορά ο αριθμός συμμετοχών δεν θα ανακοινωθεί παρά μόνο λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!