tromaktiko: Συνελήφθη ο μπασίστας των Coheed & Cambria για ληστεία σε φαρμακείο

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη ο μπασίστας των Coheed & Cambria για ληστεία σε φαρμακείο



Απίστευτο περιστατικό με τον μπασίστα των Coheed - Cambria Michael Todd να συλλαμβάνεται από τις αρχές για επίθεση και ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο.

Ο Todd βρισκόταν μαζί με το υπόλοιπο συγκρότημα στο Mansfield της Μασαχουσέτης όπου και περιόδευαν support στους Soundgarden. Λίγες ώρες πριν την εμφάνιση του συγκροτήματος ο Todd μπήκε σε ένα φαρμακείο και δείχνοντας ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο έλεγε πως έχει πάνω του βόμβα (!!!) ανάγκασε τον φαρμακοποιό να του δώσει έξι κουτιά από το γνωστό παυσίπονο Oxycontin. Ακολούθως μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ωστόσο κατέγραψε την πράξη του και έτσι ο μουσικός λίγη ώρα μετά έπεσε στα δίχτυα των αρχών και πλέον κατηγορείται για ένοπλη ληστεία καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Από τη μεριά τους οι Coheed And Cambria, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, αντικατέστησαν τον Todd με τον μπασίστα και φίλο του συγκροτήματος Wes Styles ενώ το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του πρώτου στο συγκρότημα. Όπως ανακοινώθηκε πάντως κανένα από τα επερχόμενα shows του group δεν πρόκειται να ακυρωθεί ή να αναβληθεί.

Θυμίζουμε πως το 2007 ο Michael Todd είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εθισμού του στην ηρωίνη.
www.rockyourlife.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!