tromaktiko: Eνθουσιασμένος ο Πατ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Eνθουσιασμένος ο Πατ



Ο Πατ Καλάθης είναι υπερήφανος και χαρούμενος που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται.

Έτοιμος να φορέσει την Εξάστερη φανέλα είναι ο Πατ Καλάθης, ο οποίος μιλάει για την κλήση του στην Εθνική ομάδα καθώς για εκείνον ήταν ένα όνειρο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο 25χρονος φόργουορντ:

Για την κλήση του κλήση στην Εθνική: «Για μένα είναι η μεγαλύτερη τιμή το να αγωνίζεσαι για την Εθνική ομάδα. Το να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε μια μεγάλη διοργάνωση, νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο. Δεν ξέρω ποιοι θα φτάσουν ως την τελική δωδεκάδα, αλλά και μόνο το ότι βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες, ως μέλος αυτής της ομάδας για μένα είναι κάτι το απίστευτο ακόμη και τώρα, που έχουν περάσει κάποιες μέρες».

Για το αν σημαίνει πολλά η κλήση για τον ίδιο: «Ναι! Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Δεν έχει σημασία που δεν γεννήθηκα στην Ελλάδα. Είναι κάτι που ονειρευόμουν! Και γνωρίζω πολύ καλά τι θα σήμαινε για τον παππού μου το ότι βρίσκομαι εδώ. Θα ήταν πολύ συγκινημένος και περήφανος! Όπως είμαι κι εγώ. Και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει για όλη μου την οικογένεια».

Για τον αν θα ξεπεραστούν τα εμπόδια: «Ναι… Το πιστεύω… Σίγουρα τα προβλήματα υπάρχουν και τα γνωρίζουν όλοι. Απουσιάζουν παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Τσαρτσαρής, ο Περπέρογλου… Υπάρχουν αρκετοί νέοι σε ηλικία παίκτες, υπάρχουν παίκτες πιο μεγάλοι χωρίς όμως εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις. Υπάρχει όμως και αρκετό ταλέντο. Και παράλληλα, υπάρχουν και παίκτες που αναδεικνύονται σε ηγέτες όπως ο Φώτσης ή ο Ζήσης που είναι οι δύο πιο έμπειροι της ομάδας και είναι εκεί για να μας βοηθήσουν όλους.

Οι δυο τους, μαζί με τον Σχορτσανίτη και τον Μπουρούση έχουν τις περισσότερες συμμετοχές και είναι αυτοί που μας βοηθούν όλους εμάς. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε σίγουρα ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο και ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε την έκπληξη, να «αιφνιδιάσουμε» κάποιους που ίσως δεν περιμένουν και πολλά από εμάς, ποντάροντας σε αυτά ακριβώς τα προβλήματα και τις απουσίες».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Είναι εξαιρετικό… Παρά το ότι υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, και ανάμεσά τους κι εγώ, νιώσαμε όλοι από την αρχή άνετα. Και όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον πιο καλά, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι σαν οικογένεια και προσέχουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι η πιο σημαντική βάση για να χτιστεί μια ομάδα...»

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!