tromaktiko: Eurobank και... χρέη

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Eurobank και... χρέη



Θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που μου συνέβει με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τράπεζα Eurobank. Δυστυχώς στην δουλεία μου , που είμαι 3 μήνες, όταν έγινε η πρόσληψη μου ζήτησαν...
λογαριασμό απο τράπεζα Eurobank ωστε να μου βάζουν τον μισθό κάθε μήνα.
Ο πρώτος μήνας πέρασε και όλα καλά. Στον δεύτερο όμως μήνα αφού μου έγινε η κατάθεση του μισθού μου και το έλεγξα, μετά απο λίγες μέρες ανακάλυψα οτι έλειπαν χρήματα απο τον λογαριασμό μου και οτι αλλιώς τα είχα υπολογίσει οτι θα έπρεπε να έχω μέσα και άλλα βρήκα , προφανώς πολύ λιγότερα απο οτι περίμενα. Δεν έδωσα σημασία σκέφτηκα οτι πιθανόν να έκανα εγώ λάθος. Τώρα λοιπόν για τον μήνα Ιούλιο μπήκε πάλι ο μισθός μου και πήγα εχτές να δώ τι υπόλοιπο είχα. Δυστηχώς πάλι έλειπαν αρκετα χρήματα. Πήγα λοιπόν σήμερα πρωί πρωί στην τράπεζα και ζήτησα εκτύπωση του αναλυτικού λογαριασμού. Εκεί λοιπόν είδα οτι για κάθε μήνα εχει μπει μια εντολή πληρωμής στην Eurobank Cards με το ποσό των 340? . Όλος μου ο μισθός είναι καθαρά 800?.
Αυτήν την εντολή λοιπόν δεν την έδωσα ποτέ εγω.
Το θέμα μου είναι οτι πριν κάποιους μήνες με είχε πάρει τηλέφωνο κάποιος δικηγόρος και μου έλεγε οτι έχω υπόλοιπο στην τράπεζα και οτι χρωστάω κάποια χρήματα (κάπου στα 10.000) απο το 2004 περίπου. Εξήγησα εγώ οτι δυστηχώς είμαι άνεργος και δεν έχω την δυνατότα να πληρώσω καμία δόση όσο και χαμηλή να βγει με νέο διακανονισμό.Η εισπρακτική εταιρία συνέχισε κατα καιρούς να με πέρνει τηλέφωνο και να μου ζητάει να κάνουμε διακανονισμό και πάντα εγώ τους εξηγούσα οτι δεν έχω χρήματα.
Κοινώς λοιπόν καλώς ή κακώς έχω ενα υπόλοιπο στην τράπεζα απλήρωτο απο το 2004 κοντά στα 10.000?.
Ρωτάω λοιπόν εγώ και αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.
Έχει δικαίωμα η τράπεζα χωρίς εντολή και υπογραφή δικιά μου να βάλει πάγια πληρωμή κάθε μήνα να τραβάει λεφτά απο το λογαριασμό μου χωρίς καμία ενημέρωση?
Παρακαλώ αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας μου απαντήσει και ας μου πείτε και πως νομίζεται οτι θα πρέπει να κινηθώ πλέον.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!