tromaktiko: Απάντηση στο Internet από την Cosmote

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο Internet από την Cosmote



Να κάνουμε όλοι μαζί γραπτή καταγγελία με τα στοιχεία μας στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), είναι η Ανεξάρτητη Αρχή η οποία...
αποτελεί τον Εθνικό Ρυθμιστή που ελέγχει, ρυθμίζει και εποπτεύει την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών, στην οποία δραστηριοποιούνται οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ασύρματων επικοινωνιών και διαδικτύου. Στην παρακάτω διεύθυνση. http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Contact/. (Εδώ κάνεις καταγγελία με e-mail).
Και Παρακάτω σας έχω διεύθυνση με έντυπα – φόρμα καταγγελίας από την ΕΕΤΤ. http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Advance_Search/result.html Τα συμπληρώνετε και τα στέλνετε με FAX.
Επίσης Επικοινώνησα τηλεφωνικώς μαζί τους και μου είπαν ότι ήδη είναι ενήμεροι, ότι ήδη τους έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, ότι αυτό που γίνεται με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας είναι καινούργιο φρούτο και ότι περιμένουν γραπτώς τις καταγγελίες μας με όλα τα στοιχεία μας για να ενεργήσουν περαιτέρω.
Εμπρός παιδιά μην τους αφήσουμε να αλωνίζουν και να αυθαιρετούν. Εγώ ήδη έχω κάνει την καταγγελία μου. Σειρά σας τώρα μην τους χαριστούμε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!