tromaktiko: LIDL ... μία από τις "ατμομηχανές" της γερμανικής οικονομίας...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

LIDL ... μία από τις "ατμομηχανές" της γερμανικής οικονομίας...



Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι επιχειρήσεις γερμανικών συμφερόντων ποτέ δεν έκαναν καλό στην πατρίδα μας.
Αποτελούν την ταμπακιέρα της γερμανικής οικονομίας όπου εμείς πάμε και τα ακουμπάμε ( με την ιδέα ότι κερδίσαμε χρήματα,πήραμε κάτι φθηνό κ.τ.λ.).
και αυτοί στη συνέχεια τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα μας τα ξαναδανείζουν με τεράστιους τόκους ! Δεν κερδίζουμε τίποτε απολύτως μάγκες.Απλά φεσώνουμε τα παιδιά μας με ακόμη μεγαλύτερο χρέος κάνοντας τους Γερμανούς μάγκες.
Έχουν αντικαταστήσει την βαριά πολεμική βιομηχανία τους με την επιχειρηματική δραστηριότητα και τις εταιρίες τύπου SIEMENS για να μας ξετινάξουν κυριολεκτικά και να καταφέρουν ότι δεν κατάφερε ο Χίτλερ με τα όπλα.Αυτές οι εταιρίες είναι τα ποδάρια και η καρδιά της οικονομικής αυτής υπερδύναμης που κουνά το δάκτυλο σε όλη την Ευρώπη και θέλει να είναι το αφεντικό.
Ναί δείνει δουλειά σε κάποιους Έλληνες το LIDL ...ΑΛΛΆ με ποιό τίμημα ? Κλείνουν χιλιάδες μπακάλικα της γειτονειάς ,τοπικές αλυσίδες μάρκετ,απολύονται χιλιάδες έλληνες εργάτες και υπάλληλοι ελληνικών επιχειρήσεων που στήριζαν την οικονομία της πατρίδας και δεν έστελναν τα κέρδη στην αγκαλιά της Μέρκελ και στο πορτοφόλι των τοκογλύφων μας.
Γιατί? για να πάρεις φθηνό λουκάνικο Βαυαρίας? Για να πάρεις γερμανικά γλυκίσματα και απορρυπαντικά? Έλεος με την μανία κάποιων να θεωρούν τα Lidl παράδεισο του χαμηλοσυνταξιούχου και του μισθωτού.
Και επειδή κάποια "αναγνώστρια" αναρωτήθηκε αν υπάρχει πιο φθηνό μάρκετ στην Αθήνα ΝΑΙ υπάρχει... αλλά δεν ψάχνεις.Και είναι τελείως ψευδές να λές ότι μόνο κάτι Ρώσσοι έχουν μίνι μάρκετ και σε πολύ ακριβές τιμές.Μάλλον με κλειστά τα μάτια μπήκες μέσα.
Υπάρχουν πολλά ελληνικά μάρκετ με πολύ καλές προσφορές που παλέυουν να μας ξανακερδίσουν και αγωνιούν για το μέλλον τους.
Ανέφερα τα 3Β ΜΑΡΚΕΤΣ και ναί υπάρχει και στην αθήνα στα Άνω Λιόσια.Δές λίγο τιμές στο site τους και μετά πες μου αν αξίζει να πηγαίνεις στο LIDL.Θα αισθανθείς κορόιδο!Η αλήθεια είναι ότι κάποιες αλυσίδες ελληνικές έχουν πολύ υψηλές τιμές σε πολλά προιόντα.Αυτό ας το σκεφτούν αυτοί όταν θα σε βλέπουν να περνάς μπροστά από τα μαγαζιά τους με την σακούλα της 3Β και κάθε 3Β !
Στραφείτε στα ελληνικά μαγαζιά ,κάντε τους να το εκτιμήσουν και να σας ξανακερδίσουν .Για να βγούμε όλοι μας κερδισμένοι.Έλληνες ...κερδισμένοι!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!