tromaktiko: "Oχι εσύ έτρωγες σφαλιάρες..."

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

"Oχι εσύ έτρωγες σφαλιάρες..."



Συγγνώμη, αλλά το να προσπαθείς κύριε "αστυνόμε" να αποδείξεις ποιός είναι σε καλύτερη ψυχολογική μοίρα, είναι τραγικό!
Από όλα όσα είπε δηλαδή ο άλλος, αυτό σε μάρανε; Για αυτό σας βρίζουν όλοι! Διότι αντί να μιλήσετε για τις απαράδεκτες πράξεις σας, κάθεστε και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν ήσασταν παιδί της σφαλιάρας! Ε, με αυτά που λέτε, ακόμη και εάν δεν ήσασταν, θα πρέπει να γίνετε!
Επίσης, λέτε:"Χθες ειδα με τα ματια μου κουκουλοφορους να μπαινουν στην πλατεια συνταγματος και να εφοδιάζονται πετρες!!!!Που ηταν οι ειρινικοι αγανακηισμενοι να τους εμποδισουν?"
Εφόσον λοιπόν παραδέχεστε ότι είστε άχρηστοι, δώστε το μισθό σας στους Αγανακτισμένους να κάνουν τη δουλειά σας... προφανώς η εκπαίδευσή σας σταματάει στο να πίνετε φραπέ και να κάνετε τους μάγκες σε φοιτητές και συνταξιούχους!
Τέλος, αναφερθήκατε στο συνάδελφό σας που είχε το ατύχημα λέγοντας "Τι θα πει στην οικογενεια τους συναδελφου που εχασε το δαχτυλο του???Ψαχναμε σαν βλακες μεσα στον πανικο να βρουμε το κομματι μπας και μπορεσουν οι γιατροι να το κολλησουν!ματαια ομως..."
Να σας ενημερώσω πως διαδηλωτής βρήκε τα δάχτυλα και τα παρέδωσε... αλλά ούτε αυτό γνωρίζατε... Επιπρόσθετα, το ότι ο συνάδελφός σας ήταν άχρηστος και έσκασε η κροτίδα στο χέρι του, δε φταίει κανείς! Αφήστε που αυτή η κροτίδα προοριζόταν για τον απλό λαό... Οπότε, τι να λέμε τώρα; Να λυπηθούμε που δεν έπεσε πάνω μας; Καλά να πάθει λοιπόν!
Κλείνετε πολύ ωραία τις ανουσιότητές σας, λέγοντας: "Ντρεπομαι ειλικρινά για τα οσα συνέβησαν χθες και τουλαχιστον ας βγει καποιος να ζητησει μια συγνώμη!"
Δεν είδα να ζητάτε και εσείς κάποια "συγγνώμη", παρά μόνο να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε το χαμηλό επίπεδο που υπάρχει στην ελληνική αστυνομία... Γιατί; Μήπως είστε αρκετά μάγκας για να ζητήσετε και εσείς μια "συγγνώμη";
Πήξαμε στους "καλούς" αστυνόμους ρε παιδί μου τελικά...

Αναγνώστης


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!