tromaktiko: Σχετικά με: "Reserve ξαπλώστρες στη Σαλαμίνα"

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σχετικά με: "Reserve ξαπλώστρες στη Σαλαμίνα"



Αγαπητή μου κυρία ,
σχετικά με την ανάρτηση σας και την απάντηση που δίνετε στο σχετικό http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/reserve_20.html άρθρο σας, έχω να πω ότι...

1) Μπορεί να γίνει υποθαλάσσια ζεύξη και όχι γέφυρα.

2) Τη Σαλαμίνα την αγαπάμε και γι αυτό ακόμα δεν πουλάμε το ωραιότατο σπίτι μας στα Σελήνια, αν και γνωρίζουμε την ζήτηση που υπάρχει.

3) Αυτά που λέτε περί παραθεριστών και ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το χάλι που υπάρχει σας θυμίζω ότι και τον Χειμώνα που δεν υπάρχουν παραθεριστές ,υπάρχει το ίδιο χάλι.

4) Θα πρέπει να εκσυγχρονιστείτε και να καταλάβετε όλοι εσείς οι Σαλαμίνιοι που τόσο "κόπτεστε" για το πανέμρφο νησί ότι το αγαπάτε με λάθος τρόπο.

5) Αν γίνει η ζεύξη, θα έρθει πολύς κόσμος,θα πέσουν χρήματα στην αγορά και στο Δήμο και θα γίνουν και έργα υποδομής όπως αποχέτευση στα Σελήνια και αλλού.

6) Η ανοχή σας σε ανθρώπους που έχουν κατακλύσει τη Σαλαμίνα και που ουδεμία σχέση έχουν με αυτή ως κάτοικοι ή ως παραθεριστές, είναι καταστροφική για όλους.

7) Θέλετε να διακαιολογείτε τα αδικαιολόγητα αγαπητή μου κυρία και ασφαλώς μάλλον θα έχετε συμφέρον από αυτό.

8) Έχετε πάει στις παραλίες "Λιμνιόνα" και "Φλώρα" για να δείτε την κατάντια των Σεληνίων; Η ζωή δεν σταματάει στις εξώπορτες των σπιτιών σας, αλλά και έξω από αυτές.

9) Έχετε υπόψη σας ότι η πατρίδα του Ευριπίδη και του Αίαντα, η ηρωική Σαλαμίνα που κάνετε ότι τόσο πολύ σας πονάει ενώ εμάς τους παραθεριστές όχι, έχει μετατραπεί σε κάτι που ομοιάζει με τον κ...ο της μαϊμούς;

10) Η οικειοποίηση των ιστορικών ονομάτων της καθοριστικής ιστορικής ναυμαχίας και του ωραίου αυτού νησιού έχει αμαυρωθεί εδώ και χρόνια από την ανέχεια σας στην κακομοιριά, στην ηλιθιότητα, στους δεκάδες (πεμπτοκλασσάτους) που έχουν έρθει στο νησί και που το έχουν μετατρέψει σε χαβούζα.

11) Η διαπλοκή των καφεδο-εστιατόρων και η διαφθορά με τις τοπικές δημοτικές αρχές είναι προφανές ότι ισχύει.

12) Οι παραλίες δεν είναι κτήμα των καταστημάτων και είναι ντροπή να έχουν καταλάβει τα τρεισήμισι τέταρτα μιας μικρής σχετικά παραλίας, με αποτέλεσμα να συνωστίζονται σε δέκα μέτρα μωρά, υπέργηροι και μεσήλικες για να κάνουν ένα σκα...μπάνιο σε τελική ανάλυση, γιατί γι αυτό ερχόμαστε 20 ημέρες το χρόνο και για τίποτε άλλο.

13) Αυτοί που σας είπαν να τα γράψετε όλα αυτά και τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των Ferries που μάλλον εθελούσια ή όχι εκπροσωπείτε, έμμεσα ή άμεσα είναι άνθρωποι που νοιάζονται μόνο για το πορτοφόλι τους και όχι για το φοβερό νησί σας, που ναι μεν ιστορικά είναι θρυλικό, αλλά σήμερα είναι κυριολεκτικά ένα νησί χωρίς προσανατολισμό, με κατοίκους "μπακαούκους-αφρικανούς", ένα νησί ακαλαίσθητο, βρώμικο και τρισάθλιο από τη σκουπιδίλα, τα graffities,και την αναρχία στις κατασκευές.

14) Η διαφθορά και η διαπλοκή των κρατικών και τοπικών αρχών με τους ιδιοκτήτες των Ferry Boats είναι άκρως προκλητική για τους υπόλοιπους πολίτες, και που δεν αφήνουν για 150 μέτρα να γίνει όπως σας είπα ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΕΥΞΗ και όχι γέφυρα όπως λέτε για να δικαιολογήσετε τους διαπλεκόμενους .

15) Η Σαλαμίνα έχει γίνει η λεκάνη της Αττικής και της Ελλάδας θα τολμούσα να πω όλων των παραπάνω που σας περιέγραψα πολύ περιληπτικά.

16) Επικαλείστε τους αρχαίους υμών προγόνους μας όταν έχει μετατραπεί το σημείο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας σε ένα απέραντο ακαλαίσθητο και βρώμικο ναυπηγοί.

17) Υπεραμύνεστε του νησιού χωρίς να έχετε καμία πραγματική και ουσιαστική βάση για να αντιταχθείτε σε αυτά που τόσο εδώ όσο και σε προηγούμενη ανάρτηση έγραψα.

18) Κάνουμε μιάμιση ώρα για να έρθουμε όταν στη Πάτρα πηγαίνουμε σε δύο ώρες και κάποια λεπτά της ώρας επειδή έχει παγιωθεί η διαπλοκή και προσκυνάτε τα ferries.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και είναι τιμή μας που έχουμε (ακόμα) το σπίτι μας στα Σελήνια μέχρι τώρα δεν το πουλήσαμε τη δεκαετία του 1980 όταν έφευγαν σωρηδόν οι παραθεριστές για να πάνε στις Ανατολικές ακτές της Αττικής, επειδή έβλεπαν ότι όλα είναι μάταια σε αυτό το τόπο επειδή κυρίως τα μυαλά των κατοίκων της Σαλαμίνας έχουν μείνει στον 19ο αιώνα (ούτε καν στον 20ο) και φανταστείτε ότι διανύουμε τον 21ο αιώνα.

19) Καλό είναι να γράφετε στο διαδύκτιο και να κάνετε μαθήματα κοινωνικής αγωγής σε γονείς που ούτε καν ασχολούνται με τα παιδιά τους, με γονείς που βλέπουν τα τέκνα τους να ρυπαίνουν τις ακτές μπροστά στα μάτια τους και να τους λένε "Μπράβο".
Καλό είναι να γίνετε εσείς οι Σαλαμίνιοι οι θεματοφύλακες του νησιού σας και όχι μόνο οι αναμνησιακοί θεματοφύλακες της ιστορίας σας που είναι και ιστορία όλων των Ελλήνων.

20) Επίσης καλό είναι να κριτικάρετε αρνητικά φυσικά όσους προκαλούν ηχορύπανση και ρύπανση γενικότερα.

21) Ας πάει η εφορία να δει τι γίνεται στα Σελήνια μια Κυριακή πρωί ή ένα Σάββατο βράδυ ή όποια καθημερινή και

22) Ας επιληφθεί η δημοτική αρχή για το χάλι της παραλίας "Φλώρα" και "λιμνιόνα" ,για τις ξαπλώστρες στη παραλία "Φλώρα" που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει λες και η παραλία είναι δική του.
......αλλά προφανώς όλοι είναι διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι !!!!

Έχω μεγάλη πίστη σε αυτό που λέω, αλλιώς δεν θα το έλεγα αλλά οι πρόγονοι σας και προγονοί μας αν ζούσαν σήμερα ή αν μας βλέπουν από ψηλά, θα είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την κατάντια αυτού του νησιού και με το είδος των ανθρώπων που κυκλοφορούν και οι οποίοι ως άξεστοι, κοινωνικά αμόρφωτοι (δεν αναφέρομαι στην εκπαιδευτική μόρφωση όπως βλέπετε) και ασεβείς προς τους υπολοίπους μαζί με τη βρωμιά και τη μπόχα του νησιού, τα ναυπηγεία που πρέπει να είναι επίσης βρώμικα και δεκάδες άλλες καταστάσεις απίστευτες !!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!