tromaktiko: Θέλει το Scudetto ο Σισέ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Θέλει το Scudetto ο Σισέ



Έτοιμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα χρώματα της Λάτσιο, δήλωσε ο Τζιμπρίλαρος στην παρουσίασή του από τους «λατσιάλι».

Να ανταποδώσει την αγάπη που του έδειξαν οι φίλοι της Λάτσιο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ιταλική ομάδα την Κυριακή και παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το νέο σταθμό στην καριέρα του, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Δεσμεύομαι πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να την βοηθήσω να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Αφού πρώτα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο, μου μένει χρόνος να ασχοληθώ με την εμφάνιση μου».

Όσον αφορά την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι «λατσιάλι»; «Χάρηκα πολύ με την υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι οπαδοί. Είναι πάντα δύσκολο να αλλάξεις περιβάλλον, συνήθειες, γλώσσα και χώρα. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμονας στους οπαδούς που με καλωσόρισαν στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο. Ηταν κάτι σημαντικό για μένα. Θα τους το ξεπληρώσω. Γιατί να μην πάρουμε το Scudetto; Η ομάδα μας έχει τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο την ποιότητα να τα καταφέρει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες», τόνισε χαρακτηριστικά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!