tromaktiko: SIXT, ντροπή

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

SIXT, ντροπή



Απλά ντρέπομαι. Μην με παρεξηγήσεε, σε καμία περίπτωση δεν ντρέπομαι για τους γερμανούς....
Οχι. Οι γερμανοί είναι άλλωστε γνωστό πόσο διπρόσωποι και κατώτεροι είναι των Ελλήνων γενικότερα. Δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Ντρέπομαι για την Ελληνική κυβέρνηση πραγματικά. Ντρέπομαι για τους προδότες τους δικούς μας που έχουν σκύψει το κεφάλι και τρώνε καρπαζιές από όλους τους ευρωπαίους. Ντρέπομαι που ξεπουλάνε την Χώρα μου για ένα κομμάτι ψωμί! . Ντρέπομαι.

Αναγνώστης

-----------------------
Αναρωτιεμαι γιατι γινεται τοση φασαρια με τη νεα διαφημιση της Sixt η οποια υποτιθεται οτι προσφερει στους Ελληνες τη δυνατοτητα να ενοικιασουν αυτοκινητο, πληρωνοντας με δραχμες! Προκειται σιγουρα περι χιουμορ, ισως κακογουστου, που νομιζω εχει στοχο να προκαλεσει (το αγοραστικο κοινο φυσικα) και οχι να προσβαλλει. Μηπως εμεις δεν εχουμε κανει ποτε χιουμορ με την τυπολατρεια (και... αλλες συνηθειες) των Βρετανων, το σωβινισμο των Γαλλων ή ακομα χειροτερα, ρατσιστικο, κακογουστο χιουμορ με αλλους λαους; Αντι να κανει διαβηματα διαμαρτυριας η πρεσβεια μας, θεωρω οτι θα ηταν καλο να προωθησει τον ελληνικο τουρισμο στη Γερμανια, και αν θελουν σωνει και καλα να διαμαρτυρηθουν, ας χρησιμοποιησουν καποια σλογκαν τυπου "αφου θα μας πληρωσετε ουτως ή αλλως, ελατε να κανετε τις διακοπες στην Ελλαδα, να πιασουν τοπο και τα χρηματα σας".
Αναγνώστης
--------------------
Επικοινώνησα με τη Sixt Γερμανίας σχετικά με το γνωστό θέμα, λέγοντάς τους αν γνωρίζουν ότι το site τους έχει επισκεφτεί από χάκερς. Με ευχαρίστησαν για την ενημέρωση και έχουν ήδη κατεβάσει, λέει, ήδη το θέμα.
Κατόπιν, τους ρώτησα αν γνωρίζουν πόσο κακή διαφήμιση είναι για την εταιρεία τους και μάλιστα από μακροχρόνιους πελάτες... Καμία απάντηση...

Αναγνώστης
-------------------


Μετά τη μεγάλη κατακραυγή που δέχθηκε η sixt.de στη σελίδα της στο Facebook, η επίμαχη διαφήμιση αφαιρέθηκε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!