tromaktiko: Απάντηση σε : Καταγγελία για αγορά σε supermarket

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε : Καταγγελία για αγορά σε supermarket



H κλασική νοοτροπία του καταναλωτή.
H τιμή του προϊόντος που αγοράζουμε έγκειται στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται κ στις εργατοώρες που καταβάλλονται για την δημιουργία κ φτιάξιμο αυτού.
Γιατί λοιπόν θεωρείς ότι ένα προϊόν δεν θα πρέπει να επιβαρύνεται επιπρόσθετα αν ο πελάτης ζητά έξτρα υπηρεσίες οι οποίες κοστίζουν σε χρόνο που "κρατά" τον υπάλληλο πέραν του φυσιολογικό! Και για να στο θέσω πιο απλά, γιατί εσύ που το θες καθαρισμένο(κάντε κ καμία δουλειά μόνοι σας, σε λίγο από το καθισιό κ την ακινησία θα πάθετε αγκύλωση μερικοί, μέχρι κ στο στόμα θα ζητήσετε να σας ταΐζουν στο τέλος) να πληρώνεις το προϊόν στην τιμή Α και ο άλλος που δεν το θέλει καθαρισμένο να το πληρώνει πάλι στην τιμή Α που το παίρνεις κ εσύ κ συν του ότι τον αναγκάζεις να περιμένει εσένα τον άρχοντα με τα 3 ψάρια να στο καθαρίσουν γιατί απασχολείς τον υπάλληλο?
 Μήπως θα έπρεπε εσύ που το θες καθαρισμένο να στο χρεώσουν λίγο παραπάνω? απλή λογική και κάτι άλλο φίλε, μην τα βάζεις με τον υπάλληλο που ξέρεις καλά πως στον ιδιωτικό τομέα τους ταράζουν οι εργοδότες αναλαμβάνοντας ένας υπάλληλος να κάνει την δουλειά που αντιστοιχεί σε 3 άτομα. τι αντοχές να έχει μετά αυτός ο άνθρωπος όταν τον έχει ρημάξει ο εργοδότης,ακούει κ ένα σωρό ασυναρτησίες από τον κάθε έναν πελάτη επί 10+ ώρες πως να του βγει μετά χαμόγελο κ διάθεση. Από τα λεγόμενα σου μόνο δημόσιο υπάλληλο θα σε έκανα. γιατί αν είχες δουλέψει έστω κ μια ΄φορά στην λιανική πώληση στην πρώτη γραμμή θα έκανες τα πάντα από την μεριά που σου αναλογεί να μην  επιβαρύνεις κ άλλο αυτούς τους ανθρώπους. αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ για 3 ψάρια έκατσες κ έγραψες όλο αυτό το απαράδεκτο κείμενο. Για πήγαινε να δουλέψεις κ εσύ σε κάτι παρόμοιο κ να δούμε μετά πόσο χαλαρά θα περνάς την βάρδια σου. Επίσης θα θελα να τονίσω πως έχω συναντήσει τέτοιους "ανθρώπους" σαν τον φίλο κ σε φούρνο...ένας υπάλληλος στην βάρδια, ουρά 8 ατόμων πίσω του κ αυτός να ζητά από την υπάλληλο να του κόψει σε φέτες 2 κιλά ψωμί χωριάτικο. Αντί να πει "ασε δω στο μου άκοπο να μην περιμένουν κ οι συνάνθρωποι μου αυτός καθόταν απαθής κ περίμενε με ύφος 80 καρδιναλίων την υπάλληλο να τελειώσει. Όλοι φυσικά τον σχολιάσαμε αρνητικά.
κ φυσικά αντι να τα χώνουμε στους εργοδότες τα χώνουμε στον υπάλληλο, που κ δίκιο να έχει ο υπάλληλος αυτός θα βρει πάλι τον μπελά του.

ΥΓ: Δεν δουλεύω στην Μαρινοπουλος, ούτε κ ψωνίζω φυσικά από εκεί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!