tromaktiko: Μεγάλος Διαγωνισμός του Tromaktikou και του Δρόμου 89,8 !

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μεγάλος Διαγωνισμός του Tromaktikou και του Δρόμου 89,8 !



Το Tromaktiko και ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας χαρίζουν 3 Διπλές προσκλήσεις...ο πρώτος που θα στείλει ΤΩΡΑ email με τίτλο: "Μιχάλης Χατζηγιάννης" στο tromaktiko θα κεδίσει την πρώτη διπλή πρόσκληση για τη μεγάλη συναυλία!
Ετοιμαστείτε για την συναυλία που όλοι περιμέναμε... Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον πρώτο σταθμό της μεγάλης του περιοδείας, την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 9.30μμ, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη....
...Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από την γενιά του, έρχεται με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά και στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Μη χάσετε την πρώτη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Αθήνα, την Τρίτη, 5 Ιουλίου, στο Θέατρο Πέτρας. Συντονιστείτε στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και απολαύστε μια ανεπανάληπτη βραδιά με αστείρευτη ενέργεια, καλή διάθεση, χαρά και αισιοδοξία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!