tromaktiko: Απάντηση στο «Θρασύτατοι στο YaBanaki»

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο «Θρασύτατοι στο YaBanaki»



Δεν γνωρίζω αν ο κύριος βρέθηκε στην παραλία του εν λόγω θερινού «πολυχώρου». Όμως, αν όντως βρέθηκε, έχω να παραθέσω τα ακόλουθα τα οποία βέβαια, πέρα του ότι τα τονίζω...
επανειλημμένα αλλά χωρίς αντίκρυσμα, αποτελούν στάση ζωής την οποία είτε υιοθετείς παντού είτε ποτέ.
Δεν σας κρύβω, μάλιστα, ότι ακόμη και φίλοι – γνωστοί που τα ακούνε με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα, σαν να τους φαίνονται περίεργα και όχι φυσιολογικά, λες και δεν ζουν στην χώρα αυτή που οι ίδιοι βρίζουν και οι ίδιοι συντηρούν τις κακοτροπίες της.
Συνεπώς:
Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος σε «οργανωμένη» ακτή την στιγμή που και παράνομη είναι, εφόσον καταλαμβάνει δημόσια γη, αλλά και υπάρχουν τόοοοοοοοοοσες άλλες παραλίες και μάλιστα πιο ήσυχες να κάνει το μπάνιο του σαν άνθρωπος.
Ένας που θίγεται οικονομικά από το απεχθές μνημόνιο δεν πάει σε τέτοιες, «δήθεν» και του φαίνεσθαι, παραλίες αλλά ψάχνει, ΝΑΙ ψάχνει αγαπητέ μην διαλέγετε την πιο εύκολη λύση πάντα, μία πιο όμορφη που και το μπάνιο του θα απολαύσει πιο ήρεμος και δεν θα δώσει πεταμένα λεφτά. Τώρα για καθαρή θάλασσα αυτό είναι άλλο θέμα που είναι όντως μεγάλο πρόβλημα στην Αττική.
Το σύστημα αγαπητέ, το συγκεκριμένο και οποιοδήποτε, το συντηρείτε εσείς. Όταν όλοι σαν «πεινασμένοι» τρέχετε και τους πλουτίζετε εν μέσω κρίσης, όπως λέτε εσείς εγώ όμως δεν την βλέπω καθόλου με τον χαμό που γίνεται παντού, τότε είστε άξιοι της μοίρας σας και διαμαρτύρεστε την στιγμή που τους βοηθάτε να θησαυρίζουν.
Όσο για τους αγανακτισμένους, που λέτε, έπρεπε καιρό οι πολίτες να στραφούν εναντίον όλων αυτών των απολίτιστων «αρπακτικών» και όχι να μουντζώνουν μόνο την Βουλή. Η αγανάκτηση, η κλοπή, η κοροϊδία, η γαϊδουριά, ο μη πολιτισμός πηγάζει και εμφανίζεται δίπλα μας, σε μας και τον διπλανό μας, όχι μόνο σε κάποιον που μας βολεύει ως εύκολη λύση (πολιτικός, αστυνομικός, δημόσιος υπάλληλος εν γένει κλπ).
Συνεπώς (και κλείνοντας) η λύση είναι απλή και σαφής:
ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ και σε κανένα παρόμοιο μέρος. Ούτε εσείς, ούτε κανένας. Πείτε απλά κι εκεί, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ, είναι τόσο απλό!
Μόνο έτσι πολεμάτε το σαθρό σύστημα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!