tromaktiko: Aποθηκεύσετε YouTube κλιπάκια στο Android κινητό σας

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Aποθηκεύσετε YouTube κλιπάκια στο Android κινητό σας



Υπάρχουν μια πληθώρα από εφαρμογές και plugins για προγράμματα περιήγησης που επιτρέπουν την αποθήκευση βίντεο από το YouTube σε υπολογιστή.
Και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τις Android συσκευές. Το TubeMate σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο κλιπ ακόμα και σε μέρη όπου δεν υπάρχει σήμα δικτύου κινητής ή WiFi πρόσβαση.

Μόλις η εφαρμογή ξεκινήσει θα εμφανίσει μία λίστα με τα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube, ενώ προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης μέσα από ένα εικονίδιο στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Μόλις βρείτε το κλιπ που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ και επιλέξτε την ανάλυση του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Μην ξεχνάτε ότι οι μεγαλύτερες αναλύσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο να κατεβούν και κοστίζουν ανάλογα αν ξεφύγετε από το όριο του προγράμματος ογκοχρέωσης σας.

Εκτός από την επιλογή της ανάλυσης του βίντεο για download, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης μόνο του αρχείου mp3. Αυτό είναι πολύ καλό αν θέλετε μόνο τη μουσική από κάποιο μουσικό βίντεο κλιπ ή συναυλία.
Εναλλακτικά υπάρχει και το TubeX, το οποίο κάνε την ίδια δουλειά. Και τα δύο προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε στο Android Market (TubeMate, TubeX)
www.dailytech.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!