tromaktiko: Έραιναν την τραγουδίστρια με 100ευρα!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Έραιναν την τραγουδίστρια με 100ευρα!



Σε γάμο στην Μεσαρά το γλέντι που ακολούθησε θα συζητείται για πολύ καιρό! Τη Γλυκερία κάλεσε ο Ελληνοαμερικάνος πατέρας της νύφης... Ένας γάμος που δεν "ακούστηκε" πριν την διεξαγωγή του , αλλά σίγουρα θα συζητείται για πολύ καιρό και όχι μόνο μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν , έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της ...Μεσαράς.

Ο γάμος έγινε στην Μεσαρά εξαιτίας της καταγωγής της μητέρας του γαμπρού( η νύφη είναι ελληνοαμερικάνα) και το ενδιαφέρον , σύμφωνα με πληροφορίες του CRETALIVE, δεν εστιάστηκε τόσο στο ζευγάρι των νέων παιδιών που ένωσαν τις τύχες τους αλλά στο γλέντι που ακολούθησε στο νυχτερινό κέντρο "Αυγερινός" . Μετά από το κρητικό πρόγραμμα, με τον γνωστό καλλιτέχνη Αχιλλέα Δραμουντάνη , και αφού πλεόν είχε προχωρήσει η νύχτα, στην πίστα ανέβηκε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία, την οποία, όπως λένε οι πληροφορίες είχε ζητήσει - και πληρώσει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο έως ιλλιγιώδες για τα σημερινά δεδομένα ποσό- ο ελληνοαμερικανός πατέρας της νύφης.

Το κέφι δεν άργησε να ανάψει, υπό τους ήχους των αγαπημένων και στο εξωτερικό τραγουδιών της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας . Από ένα σημείο και μετά, οι ελληνοαμερικανοί κυρίως καλεσμένοι άρχισαν να ραίνουν την Γλυκερία με 100ευρα...Και η ίδια δεν πίστευε αυτό που έζησε, αλλά και...άλαλοι οι υπόλοιποι ...Τελικά η κρίση δεν πιάνει τους...Ελληνοαμερικάνους!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!