tromaktiko: Πρωταθλητές Ελλάδας Κ17 οι Τσαδήμας/Καρασαβίδης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Πρωταθλητές Ελλάδας Κ17 οι Τσαδήμας/Καρασαβίδης



Oι Θοδωρής Τσαδήμας από τη Λαμία και Βασίλης Καρασαβίδης από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Lipton Ice Tea Juniors 2011 στην κατηγορία Κ17.
Στον τελικό των παίδων, που έγινε στις Ράχες του Δήμου Στυλίδας και το Bojo Beach Bar, νίκησαν το δίδυμο Κασαμπαλή/Κεσκίνη από την Αλεξανδρούπολη με 2-0 σετ (21-14, 21-16).
Οι Καρασαβίδης/Τσαδήμας έφτασαν στην κορυφή χωρίς να χάσουν κανένα σετ σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν στην τελική φάση.

Την τρίτη θέση πήραν οι Στέφανος Γιαννέλης/Αναστάσιος Κουκούλης από τη Λαμία, οι οποίοι στο μικρό τελικό νίκησαν τους Κωστόπουλο/Τοπαλίδη με 2-0.

Στις Κορασίδες κυριάρχησαν οι Κοκκινάκη/Ρήγα από τον Πειραιά και την Αθήνα αντίστοιχα. Στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας Κ17 κερδίζοντας τις Γεωργοπούλου/Λίσλεβαντ-Θαλασσινού από το Ηράκλειο Κρήτης με 2-0 στον τελικό. Τα σετ: 21-13, 21-14.

Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Αργυροπούλου/Μπαλδώκα από τη Λάρισα (νίκησαν 2-1 τις Γεωργοπούλου/Οικονομοπούλου από την Αθήνα στο μικρό τελικό).

Τις απονομές των νέων πρωταθλητών έκανε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, Κατερίνα Μπατζελή, ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απ.Γλέτσος και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβαντζής. Μετά τις Ράχες Φθιώτιδας το πανελλήνιο σιρκουί στα Juniors θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (6-7 Αυγούστου) στην Κυπαρισσία που θα φιλοξενήσει την τελική φάση Κ23.
http://lamiastar.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!