tromaktiko: Επίθεση Μαροκινού με μπουκάλι σε παρέα στο Πυθαγόρειο! Τραυμάτισε 3 νεαρούς

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Επίθεση Μαροκινού με μπουκάλι σε παρέα στο Πυθαγόρειο! Τραυμάτισε 3 νεαρούς



Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό είχαμε το Σάββατο το βράδυ στη περιοχή του Πυθαγορείου που κατέληξε με αίματα και τρομοκρατία από μετανάστη Μαροκινό...
και έναν Αιγύπτιο που τον συνέδραμε για συμπαράσταση!
Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου ένας 25χρονος νεαρός από το Πυθαγόρειο θέλησε να βγει μια βόλτα σε γνωστή καφετέρια του Πυθαγορείου με την 22χρονη αδελφή του που είχε έρθει διακοπές στην Σάμο (αφού σπουδάζει στην Αγγλία).
Στην παρέα συμπληρώθηκαν και άλλοι 2 φίλοι τους (αδέλφια ) από τους Μυτιληνιούς, ο ένας 22 χρόνων και ο άλλος 25 ετών.
Ενώ διασκέδαζαν στο μαγαζί και απολάμβαναν την στιγμή, ξαφνικά λίγο πιο πέρα ένας 26χρονος Μαροκινός σε κατάσταση μέθης (γνωστός για τον προκλητικό χαρακτήρα του) άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να βρίζει τους πελάτες του καταστήματος.
Εκεί του ζήτησε ο 25χρονος νεαρός από το Πυθαγόρειο να σταματήσει να προκαλεί αφού ήταν και η αδελφή του εκεί και να σεβαστεί τον χώρο.
Τότε ο Μαροκινός σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να επιτεθεί στον Έλληνα νεαρό αλλά τότε μπήκε στη μέση ο 22χρονος (από τους Μυτιληνιούς) με τον αδελφό του και άλλοι θαμώνες και τον "πέταξαν" έξω από το κατάστημα.
Από εκεί και πέρα και επειδή το κλίμα "βάρυνε" αποφάσισαν οι 4 φίλοι να φύγουν από το μαγαζί, χωρίς όμως να λογαριάζουν το τι τους περίμενε αμέσως μετά!
Έξω από την καφετέρια παραμόνευε ο Μαροκινός και χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτε, με ένα μπουκάλι πισώπλατα χτύπησε τον 22χρονο από τους Μυτιληνιούς στο κεφάλι και με το σπασμένο πια μπουκάλι τον χτυπούσε σε διάφορα μέρη του σώματος του και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπά στα τυφλά και όποιον άλλο έβρισκε μπροστά του!!!
Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει σύρραξη και πάνω στον Μαροκινό να πέσουν και άλλοι περαστικοί προκειμένου να σώσουν τα νεαρά άτομα από την μανία του!!!
Εκείνη την στιγμή σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν τον 26χρονο Μαροκινό έσπευσε να βοηθήσει και ένας νεαρός Αιγύπτιος με αποτέλεσμα ο πεζόδρομος της παραλίας του Πυθαγορείου να γίνει στην κυριολεξία αρένα!!!
Τότε έφτασε στο σημείο και η Αστυνομία, όπου συνέλαβε τον Μαροκινό και μαζί με τα 4 νεαρά παιδιά οδηγήθηκαν στο Τμήμα του Πυθαγορείου.
Λόγω των τραυματισμών των 3 χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Σάμου και το αποτέλεσμα ήταν ο 25χρονος από το Πυθαγόρειο να έχει δεχτεί χτύπημα στο λαιμό (με το μπουκάλι) λίγους πόντους από την καρωτίδα του και 5 ράμματα, ο 22 χρονος (από τους Μυτιληνιούς) από το χτύπημα (με το μπουκάλι στο κεφάλι) να κάνει 5 ράμματα στο κεφάλι του και 3 ράμματα στο χέρι του και ο 25χρονος αδελφός του να γλιτώσει με μερικές εκδορές!!!
Ο Μαροκινός κρατήθηκε στα πλαίσια του αυτόφωρου το Σαββατοκύριακο στο τμήμα και οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12 στον Εισαγγελέα.
Αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος όπου θα οριστεί τακτική δικάσιμος για να δικαστεί για τα παραπτώματά του!
Προκαλεί πάντως εντύπωση σε όλη την κοινωνία της Σάμου πως είναι δυνατόν άτομα τέτοια που προκαλούν με την συμπεριφορά τους και να είναι επικίνδυνα για την δημόσια ασφάλεια, να κυκλοφορούν ελεύθερα!
samiakignomi.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!