tromaktiko: Παλεύει για τη ζωή του 42χρονος ηλεκτροτεχνίτης

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Παλεύει για τη ζωή του 42χρονος ηλεκτροτεχνίτης



Το "πράσινο" φως για τη μεταφορά στο Θριάσειο Νοσοκομείο αναμένεται από τους εντατικολόγους του Ασκληπιείου Βούλας, που παρακολουθούν το 42χρονο ηλεκτροτεχνίτη, ο οποίος υπέστη...
σοβαρά εγκαύματα, την περασμένη Τετάρτη, ενώ εκτελούσε εργασίες σε υπό κατασκευή σούπερ μάρκετ επί της λ. Ικάρου, ως μέλος συνεργείου της ΔΕΗ.

Οι θεράποντες γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του 42χρονου, προκειμένου μόλις αυτό είναι εφικτό να μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριασείου. Ο 42χρονος είναι σε σταθερή μεν, εξαιρετικά κρίσιμη δε, κατάσταση, καθώς έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 75% του σώματός του.

Κατόπιν ενεργειών τόσο του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ, της ίδιας της Επιχείρησης αλλά και το Υπουργείο Υγείας, έχει βρεθεί κλίνη στην εξειδικευμένη μονάδα, που περιμένει το 42χρονο.

Το δικό της Γολγοθά περνάει η οικογένεια του άτυχου ηλεκτροτεχνίτη που βρίσκεται στην Αθήνα, στο πλευρό του 42χρονου - εκεί βρίσκεται και ο γιος του 42χρονου που την Τετάρτη ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, ενώ στο Ηράκλειο έμεινε η 16χρονη κόρη της οικογένειας.

Στην Αθήνα θα μεταβεί τη Δευτέρα, ανήμερα της Παναγίας, και το μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικού Προσωπικού της ΔΕΗ Γιάννης Βρέντζος.

Εν τω μεταξύ Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών του αυτχήματος θα διενεργηθεί μετά τις 15 Αυγούστου από κλιμάκιο από την Αθήνα.

Cretalive
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!