tromaktiko: Στην Αθήνα ύστερα από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη 45χρονος πυροσβέστης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στην Αθήνα ύστερα από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη 45χρονος πυροσβέστης



Στην Αθήνα μεταφέρθηκε, προχθές το βράδυ, εκτάκτως ένας 45χρονος πυροσβέστης, ο οποίος... τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ, μετά από από ατύχημα και τραυματισμό του εν ώρα υπηρεσίες.

Η κατάστασή του, τα τελευταία 24ωρα παρουσίασε επιδείνωση, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο 251 νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορία στην Αθήνα. Ο 45χρονος, συνοδηγός πυροσβεστικού οχήματος, είχε τραυματιστεί στις 25 Μαρτίου, όταν το όχημα αναποδογύρισε στις Αρχάνες, όταν υποχώρησε το οδόστρωμα λόγω της υγρασίας. Τελικώς με τη βοήθεια συναδέλφων του απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, έχοντας τραύματα στη λεκάνη.

Ο 45χρονος πυροσβέστης, είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δυστυχώς όμως υπέστη σηψαιμία και εισήχθη στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου. Κι εκεί που η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε βελτίωση, ξαφνικά υπέστη ραγδαία επιδείνωση η οποία όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης οφείλεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Η απότομη μεταβολή της πορείας της υγείας του προς το χειρότερο οδήγησε τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ μετά από συνεννόηση με τους συγγενείς του πυροσβέστη και αξιωματικούς του Σώματος να αποφασίσουν τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.
www.flashnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!