tromaktiko: Από που κι ως που ο Λάκης Γαβαλάς στο άρθρο 99;

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Από που κι ως που ο Λάκης Γαβαλάς στο άρθρο 99;



Είμαστε εργαζόμενοι ,στην εταιρεία του κυρίου Λάκη Γαβαλά η οποία αρχές Ιουλίου,κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.
Θεωρούμε πως είναι...
αδιανόητο και παντελώς άδικο,παθογένειες όπως(κακοδιαχείριση -σπατάλες – κλοπές – χλιδή-υπέρογκες αμοιβές στελεχών -υπεξαιρέσεις )να χαίρουν προστασίας από το νόμο όταν πρόκειται για μια εταιρεία ΑΕ.Άλλωστε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν επηρεαστεί καίρια , από την δυσμένεια της εταιρείας.Ιδίως ο κύριος Γαβαλάς, ο οποίος φέτος θυσιάστηκε ,γυρνώντας στους πλέον οικονομικούς προορισμούς(Μύκονο-Πάρο-Μήλο-κ.α) για παραπάνω από ένα μήνα.Να είναι καλά οι χορηγοί. Βλέπε (κράτος – ελ.λαός –πελατολόγιο της Λ.Γαβαλάς-προσωπικό – περιοδικά).Ακόμη και τα γενέθλια του ...αν είναι δυνατόν τα γιόρτασε και αυτός όπως όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί.Σε μια παλιοψαροταβέρνα με ζωντανή μουσική στη Μήλο ,κλεισμένη όλη για τον ίδιο και τους 60-70 φίλους του.Ποιός είναι αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν το κάνει αυτό 2-3 φορές το χρόνο?Ευτυχώς που δουλεύουν για αυτόν στο παλάτι της Κάντζας οι διασώστες του Κορασίδη ,της Elite και της RIDENCO (Γ.Παχής-γ.διευθυντής και Χ.Λέφας οικ.διευθυντής)προκειμένου με δικηγόρο τον Σερ.Σωτηριάδη ο οποίος με την σειρά του διέσωσε την ΑΣΠΙΣ ΑΣΦ. από τους ασφαλισμένους σε αυτήν,να ξανατοποθετήσουν την Λ.Γαβαλας ΑΕ σε τροχιά ανόδου.Παρεπιπτόντως οι σαράντα από τα διακόσια άτομα που απέμειναν από το προσωπικό που είχε η Λ.Γαβαλάς ΑΕ,και κατόπιν της τρομοκρατίας που δεχόμαστε καθημερινά από τούς διασώστες της ,πραγματικά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τι είναι προτιμότερο.Να γίνουμε σύγχρονες Σουλιώτισες ,ή να περιμένουμε το επιχειρηματικό σχέδιο που καταστρώσαν ( η P.Anderson kai ο D.Hasselhof)?Πέραν της πλάκας λοιπόν ,σας παρουσιάζουμε παρακάτω ,μερικά από τα επίσημα στοιχεία (ΨΕΜΑΤΑ-ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ),που κατέθεσε η συγκεκριμένη εταιρεία σαν επιχειρηματικό σχέδιο , για να πείσει τους δικαστές ,πως έχει μέλον.

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ:Η Λ.Γαβαλάς διατηρεί τις αντιπροσωπείες (BURBERRY-D2-D&G-PAUL&JOE-LOVE MOSCHINO)ως επίσης απολαμβάνει στήριξης των υπόλοιπων οίκων που συνεργαζόταν.

ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:Η Λ.Γαβαλάς ΑΕ είναι κάτοχος εκτός άλλων και τριών κτηρίων στην Κάντζα με συνολικό εμβαδόν (13,568,00)

ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ:Η εταιρεία κάνει να λαβαίνει παραγγελίες πελατών και υποκαταστημάτων της για το χειμώνα του 2012 ,από τους προμηθευτές της.

ΨΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ:Τα υποκαταστήματα της Λ.Γαβαλάς ΑΕ θα συνεχίσουν να έχουν εισπράξεις για πάνω από ένα χρόνο.

ΨΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ:H Λ. Γαβαλάς ΑΕ προφασιζόμενη το συμφέρον του προσωπικού της και των πελατών της ,αιτείται υπαγωγή στο άρθρο 99.

Απαντήσεις των εργαζομένων στην Λ.Γαβαλάς ΑΕ:

1.H συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι πλέον αντιπρόσωπος κάποιου οίκου από το εξωτερικό, ως εκ τούτου έχει χάσει το αντικείμενο εργασιών της.

2.Όντως η εταιρεία κατέχει τα κτήρια με το συγκεκριμένο εμβαδόν.Όμως ,δεν αναφέρεται ότι η άδεια τους είναι για χρήση αποθηκών και όχι γραφείων και show room.Επίσης τα μισά και παραπάνω από τα μέτρα που αναφέρονται ,είναι παράνομα καθώς από το νόμο δεν δικαιολογούνται πατάρια και βοηθητικοί χώροι της τάξεως των 7,000.00 τ.μΠραγματικά απορούμε και εμείς με τις ανοχές της πολεοδομίας η οποία εξαντλεί την αυστηρότητα της σε πολίτες με αυθαιρεσίες των 70τ.μ.σαν πρώτη κατοικία ,ενώ κάποιος επιχειρηματίας με αυθαιρεσίες χιλιάδων μέτρων χαίρει της απόλυτης ασυλίας.

3.Το μεγαλύτερο μέρος του πελατολογίου της, έχει κινηθεί εναντίον της , με εξώδικα που έρχονται κατα δεκάδες κάθε ημέρα.

4.Τα αποθέματα των υποκαταστημάτων της αρκούν το μέγιστο για δύο μήνες ακόμα.

5.Η Λ. Γαβαλάς χρωστάει μισθοδοσίες δυο μηνών στο προσωπικό της και ένας θεός ξέρει πόσα στους πελάτες της.Της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και το ελλ. Δημόσιο με τους λειτουργούς του ,να βοηθήσει τους προαναφερόμενους ως διασώστες στο έργο τους ,έτσι ώστε και άλλοι ιδιοκτήτες ΑΕ ,να κάνουν την πλάκα τους με τα δικαιώματα των απλών εργαζομένων, και τις οφειλές τους προς το δημόσιο.

ΝΙΣΑΦΙ.Ως πότε κάποιοι έχοντας καταχραστεί χρήμα και οφειλές προς το δημόσιο, θα χαίρουν και προστασίας από το νόμο?Γιατί θα πρέπει το κράτος να προστατεύει κάποιον που του χρωστάει ούτε λίγο ούτε πολύ δεκαπέντε εκατομμύρια?

Το προσωπικό της Λ.Γαβαλας ΑΕ σας ευχαριστεί για την προσοχή σας και από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχόμαστε γεγονότα που αντιμετωπίζουμε, να μην τα βιώσει κανέις .

Οι σύγχρονοι όμηροι του Μεσολογγίου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!